Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Голосіївського району Києва пройшли тренінг з ефективної комунікації
Опубліковано 03 липня 2018 року о 14:33

У рамках реалізації пілотного проекту на базі територіального управління поліції представники ICITAP Держдепартаменту США організували для працівників чергової частини курс тренінгів з підвищення комунікативних навичок.

Вміння шкидко надавати повну й достовірну інформацію, вчасно допомогти у вирішенні питань громадян, запобігти та мінімізувати конфлікт  – основні завдання курсу з ефективної комунікації для поліцейських ресепшну та чергової частини:

«Цей тренінг надзвичайно важливий не тільки для Голосіївського управління поліції, а й для столичної поліції в цілому. Від того, як поліцейський спілкується, залежить ставлення людей до поліції»,  – розповіла учасникам заходу помічник заступника начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві Ольга Юськевич.

Начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин подякував представникам ICITAP Держдепартаменту США та компанії «BRIK consulting» за можливість отримати нові знання.

Тривалість тренінгу – два дні. Упродовж цього часу поліцейські опанують техніки ефективного спілкування, вирішуватимуть конфліктні ситуації та покращать свої особисті якості:

«Ми проводимо навчання з урахуванням попереднього досвіду поліцейських  у співвідношенні 30:70, де 30 – теорія, а 70 – практика. Це – вправи, ігри, моделювання ситуацій, самостійна робота. В кінці курсу із кожним працівником ми проведемо індивідуальне заняття, під час якого «зафіксуємо» отримані навички спілкування»,  – розповіла комерційний директор компанії «BRIK consulting» Олександра Рибнікова.

Як зазначив начальник чергової частини Голосіївського управління поліції Микола Гамалій, поліцейський групи первинної комунікації повинен бути хорошим психологом, щоби оперативно й ефективно вирішувати питання громадян.

Упродовж цього тижня правоохоронці будуть готуватися до наступного заняття та виконувати домашнє завдання: самостійно моделювати різні види спілкувань, визначати типи особистостей та покращувати вимову.

Відділ комунікації поліції Києва

Тетяна Максименко

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux