Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Деснянського району затримали двох наркозбувачів
Опубліковано 02 січня 2023 року о 13:50

Спільники організували продаж солей Альфа-PVP у Деснянському та Дарницькому районах столиці. Патрульні поліцейські викрили одного з чоловіків, коли він робив закладку біля багатоповерхівки, а оперативники встановили змовника «товару». За скоєне фігурантам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.


Під час відпрацювання території Деснянського району столиці співробітники патрульної поліції помітили невідомого, який нишпорив під вікнами багатоповерхівки, що розташована на вулиці Кіото. Правоохоронці зупинили його для перевірки документів та в ході бесіди чоловік повідомив, що має при собі наркотичні речовини, підготовлені для збуту.

Як розповів виконуючий обов’язки начальника кримінальної поліції Деснянського управління поліції Денис Телятников, слідчо-оперативно група задокументувала злочин та встановила причетність чоловіка до злочинної змови з товаришем по придбанню з метою продажу наркотиків на території Деснянського та Дарницького району:

«Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у 20-річного уродженця Рівненської області 7 згортків з кристалічною речовиною, схожою на солі Альфа-PVP. У ході першочергових слідчо-оперативних заходів ми вилучили ще 5 закладок, залишених на вулицях Кіото, Малишка та Мілютенка. Оперативники територіального управління поліції встановили, що затриманий отримав наркотичний товар від односельчанина. Ним виявився 24-річний чоловік, у якого в орендованому помешканні слідчі провели обшук та вилучили пакет з кристалоподібною речовиною білого кольору вагою 45 грамів».

Поліцейські затримали молодиків у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України. Згідно висновку експерта вилучене – особливо небезпечна психотропна речовина Альфа-PVP, загальною масою близько 30 грамів.

«На даний час слідчі Деснянського управління поліції за процесуального погодження Деснянської окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою та третьою статті 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Затриманим загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд обрав чоловікам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави», - додав поліцейський.

Відділ комунікації поліції Києва

Федоровська Наталія


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux