Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Я – частинка великої команди і пишаюсь, що стою на варті правопорядку», - столична поліцейська Наталія Полосенко
Опубліковано 08 грудня 2021 року о 09:40

Наталя з дитинства займалась карате та має звання кандидата в майстри спорту. Крім того, займалась боксом та входить до Збірної України з перетягування канату. Високий рівень спортивної підготовки допомагє нині і у нелегкій службі спецпризначенця.

Поліцейська змалечку займалась спортом. З юних років дівчина мріяла про мить, коли вступить до лав правоохоронців та буде захищати громадян. Вона досягла поставленої мети та вступила до лав поліцейських.

«Я закінчила університет фізичного виховання. Далі, щоб отримати омріяні погони, пройшла первинну професійну підготовку. Після завершення навчання розпочала кар’єру на посаді дільничного офіцера у Дніпровському управлінні поліції. Минулого року перевелась до силового підрозділу – полку поліції особливого призначення № 1. Були різні виклики та випадки. Одного разу під час патрулювання району я помітила на території дитячого майданчику групу осіб. Чоловіки розпивали спиртні напої та на наші зауваження припинити правопорушення не реагували. Один із них вдарив мене, однак ми не розгубилися та одразу затримали порушника», - розповіла Наталія Полосенко.

На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, завершено та матеріали скеровані до суду. За сумлінне несення служби Наталію Полосенко нагородили подякою Головного управління Національної поліції у м. Києві.

Наша колега має звання кандидата в майстри спорту з карате, займалась боксом та входить до Збірної України з перетягування канату. Часто поза службою Наталія проводить для колег тренування.

 «Обравши професію правоохоронця, я зробила усвідомлений вибір - служити і захищати. Служба в поліції нелегка і часто ризикова, та насамперед моє завдання – запобігти, допомогти та в разі порушення затримати злочинця. Я – частинка великої команди і пишаюсь, що стою на варті правопорядку», - додала поліцейська.

Наразі Наталя приділяє час пауерліфтингу та важкій атлетиці, аби й у цих напрямках здобути нові вміння та нові перемоги.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux