Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Пишаємося нашими спортсменами та дякуємо їм за підвищення іміджу поліцейських», - начальник відділу професійної підготовки столичної поліції Сергій Пшеничний
Опубліковано 01 січня 2022 року о 15:12

Правоохоронці, які у 2021 році вибороли призові місця у різноманітних спортивних дисциплінах отримали подяки та новорічні подарунки від спортивного клубу поліції Києва. Наші колеги достойно несуть службу та вражають своїми бійцівськими якостями.

Поліцейські здобули чимало яскравих перемог на різноманітних змаганнях та продемонстрували свої спортивні здібності. Подяки та подарункові сертифікати поліцейським вручили голова спортивного клубу поліції Києва Анатолій Пилипенко та начальник відділу професійної підготовки столичного главку поліції Києві Сергій Пшеничний.

Весною на Чемпіонаті України з рукопашного бою, який відбувся у Сумах, кубок за друге місце в індивідуальному поєдинку здобув спецпризначенець київського КОРДу Ігор Головня. А у вересні 2021 року бійці КОРДу Олексій Дуденко, Денис Пустовий та Сергій Даценко взяли призові місця у Чемпіонаті України із практичної стрільби, який відбувся у Миколаєві, як у командних, так і індивідуальних заліках.

Також у квітні цього року наші поліцейські вибороли першість з боксу на чемпіонаті України з бойових єдиноборств. Переможцями змагань стали співробітник полку поліції особливого призначення № 2 Микита Немикін та курсант Національної академії внутрішніх справ Ілля Жуковський, який проходить стажування в поліцейському спецпідрозділі.

Окрім цього, влітку збірна команда київських правоохоронців у складі Геннадія Ткаченка, Віталія Левченка та Анатолія Хмелюка зайняла призові місця на чемпіонаті Національної поліції України з боротьби самбо, який відбувся у Полтаві.

Своїми перемогами порадували також наші спецпризначенці-легкоатлети. Так, бійці полку поліції №2 підтримали IV всеукраїнський патріотичний забіг в пам’ять про загиблих воїнів. Тоді, поліцейська Тетяна Салій зайняла перше місце у забігу на дистанцію 5 кілометрів, а її колега Вероніка Туник - друге місце. Також керівництво главку відзначило слідчого Подільського управління поліції Дениса Островерхова, який здобуває перемоги у гирьовому виді спорту та команду столичних поліцейських у складі Романа Коваля, Павла Дерев’янка та Івана Сугуняко, які вибороли перше місце на Всеукраїнському чемпіонаті з багатоборства серед інструкторів із особистої безпеки.

Ми вітаємо наших колег із перемогами та бажаємо у наступному році підкорити ще більше професійних та спортивних вершин!

Відділ комунікації поліції Києва

Оксана Ліщук


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux