Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Під час форуму «Безпечний Київ: від мрій до дій» столичні поліцейські презентували сервіс «Електронний кабінет дільничного»
Опубліковано 08 жовтня 2018 року о 14:54

Така ініціатива впроваджується на базі реалізації пілотного проекту реформування Голосіївського управління поліції.

Представники різних організацій  в Американському домі у Києві презентували ініціативи, які скоординують поліцейських та громадян задля підвищення рівня безпеки у столиці. Організатором форуму, основна мета якого є координація дій поліцейських та громадян для підвищення рівня безпеки у столиці,  виступила громадська організація "DreamKyiv". Ця зустріч є складовою проекту «Взаємодія поліції та громади» за підтримки міжнародного фонду «Відродження» в партнерстві з Національною поліцією України. Під час заходу учасники обговорювали платформи комунікації співробітників поліції та суспільства, а також обмінювалися досвідом із однодумцями.

У форумі взяли участь помічник начальника Головного управління Національної поліції у м. Києві Ольга Юськевич, начальник Голосіївського УП ГУНП у м. Києві Олег Волошин, начальник відділу управління превентивної діяльності столичного главку Ігор Бойко, представники управління патрульної поліції, громадських організацій "Муніципальна варта", "Pitbull", "Життя в любові", "Сусідська варта", "Пляжний патруль", " TrafficChallenge" та активісти столиці.

У програмі заходу відбулося обговорення проектів та мобільних додатків, котрі вже активно працюють і мають позитивні результати. У свою чергу представники поліції Києва  презентували новий сервіс  «Електронний кабінет дільничного».

"Його реалізація надасть можливість людям у зручній та доступній формі співпрацювати з дільничними офіцерами поліції. Кожен, хто звернеться за допомогою, отримає фахові поради щодо питань, які входять до компетенції поліції. Або поліцейські нададуть алгоритм дій для вирішення певних проблем у правовій площині. У першу чергу такий «Електронний кабінет дільничного» запрацює на території Голосіївського району. Адже це ще один крок на шляху реформування пізрозділу", - наголосила Ольга Юськевич.

Співробітники патрульної поліції підтримали озвучені ініціативи з питань безпеки на дорогах та наголосили, що втілювати зміни необхідно об’єднавши зусилля.

Активісти та координатори громадських організацій зазначили, що поліцейські і люди, які проживають на тій чи іншій території, повинні працювати в рамках спільних проектів, оскільки таким чином можна підвищити рівень довіри до правоохоронців та зробити їх роботу більш ефективною.

Відділ комунікації поліції Києва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux