Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Олег Волошин: «Якісне надання поліцейських послуг мешканцям Голосіївського району – наша головна мета»
Опубліковано 21 березня 2019 року о 10:20

На цьому наголосив начальник Голосіївського управління поліції під час звітної зустрічі із громадою району.

Олег Волошин підкреслив, що на базі Голосіївського управління поліції за підтримки міжнародних партнерів впроваджується модель ефективного управління поліції. Це цілий комплекс реформ, завдяки яким змінилася концепція та структура управління:

«Перш за все, хочу звернути увагу на змінах, які відбулися і дали позитивні результати. До прикладу, створення особливого слідчого відділу – детективів, котрі можуть самостійно розкривати злочини, розслідувати кримінальні провадження та скеровувати їх до суду. Також ми першими у столиці створили «Front-office», завдяки якому громадяни оперативно можуть отримати інформацію про стан, хід та результати розгляду їх звернень. І, варто зауважити, ця програма отримала багато позитивних відгуків і до нас почали звертатися мешканці інших районів столиці».

Також очільник голосіївської поліції прозвітував про результати роботи управління  за 2018 рік: усього надійшло понад 90 тисяч повідомлень від громадян, з яких більше 12 тисяч були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За минулий рік зменшилася кількість викрадень автомобілів, грабежів і розбійних нападів, однак почастішали  випадки крадіжок із квартир і наркозлочинів.

Окрему увагу Олег Волошин звернув на так звані «телефонні шахрайства», яких у 2018-му в районі було зареєстровано 40. Спільно із Голосіївською районною у місті Києві державною адміністрацією поліція розпочала інформаційну кампанію для попередження таких випадків. Громадянам будуть телефонувати та розповідати про  шахраїв, котрі під приводами «Ваш син у лікарні/поліції/потрапив у ДТП» намагаються видурити у них гроші.

Щодо пріоритетних напрямків діяльності управління на 2019 рік, то Олег Волошин виокремив такі: попередження та протидія домашньому насильству, підвищення рівня взаємодії між поліцією, місцевою владою та громадою і попередження та протидія наркозлочинності.

«Якісне надання поліцейських послуг мешканцям – наша головна мета. І ми натомість сподіваємося на підтримку людей, які допомагатимуть нам виявляти правопорушення на території району», - підсумував керівник голосіївських правоохоронців.

Відділ комунікації поліції Києва

Мар’яна Рева


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux