Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Очільник поліції Києва Іван Вигівський нагородив кращих правоохоронців та вручив територіальним підрозділам ключі від нових службових авто
Опубліковано 31 січня 2022 року о 16:30

Також генерал поліції відзначив співробітників Дарницького управління поліції та співробітників ДСНС за попередження самогубства жінки та врятування її 3-річного сина.

Сьогодні, 31 січня, на базі Головного управління Національної поліції у м. Києві відбулись урочисті заходи з нагоди нагородження кращих правоохоронців та передачі сертифікатів на отримання восьми службових автомобілів. Поліцейських відзначали нагородами та подяками столичного главку, а представники територіальних управлінь поліції Києва отримали ключі від переданих їм у користування авто.

За сміливі та рішучі дії, проявлення мужності та героїзму під час запобігання самогубству жінки, яка намагалась вистрибнути з дванадцятого поверху разом із малолітнім сином, Іван Вигівський нагородив працівників поліції та рятувальників ДСНС:

«Надзвичайно важливо, що поліцейські Києва та рятувальники завжди готові сумлінно виконувати свої обов’язки та своєчасно прийти на допомогу кожному. Хочу відзначити нагородою «Знак Пошани» працівників сектору ювенальної превенції Дарницького управління поліції Олександра Міщенка та Юлію Кухар, а також за своєчасність реагування на виклик подяками столичного главку співробітників Дарницького управління поліції - Олександра Савчука, Антона Жидовцева, Олену Жало, та окремо відзначаю мужність рятувальника ДСНС Руслана Чирка, який спустився з 13 поверху, аби завадити жінці зробити летальний крок, та його колег - Івана Дорошенка та Андрія Друзенка. Ваша самовіддача та професіоналізм врятували одразу два життя, дякую вам за відданість своїй роботі», - зазначив керівник поліції Києва Іван Вигівський.

Також керівництво столичного главку передало у користування Дніпровському, Дарницькому та Солом’янському управлінню поліції, управлінню вибухотехнічної служби, відділу поліції на станціях залізничного транспорту, полку поліції особливого призначення № 1 та № 2, а також полку патрульної служби поліції особливого призначення «Київ» вісім службових автомобілів. Представники підпорядкованих структурних підрозділів отримали сертифікати на авто та ключі до них.

Відділ комунікації поліції Києва

Марія Агапова


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux