Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За минулу добу поліцейські Києва перевірили 793 об’єкти господарської діяльності з метою дотримання карантинних вимог
Опубліковано 25 квітня 2021 року о 09:30

У ході перевірки правоохоронці виявили порушення у розважальних закладах, які попри заборону у рамках посилення протиепідемічних заходів приймали відвідувачів. На керівників суб’єктів господарювання та гостей поліцейські склали адміністративні матеріали.

Нагадаємо, що з 5 квітня правоохоронці посилили контроль за дотриманням правил карантину. З метою перевірки карантинних обмежень, працівники поліції Києва постійно проводять моніторинг суб’єктів господарювання щодо дотримання протиепідемічних заходів фізичними та юридичними особами.

«Так, упродовж доби поліцейські перевірили 793 об’єкти та виявили 34 факти порушення карантинних вимог. Серед суб’єктів господарської діяльності такі розважальні заклади як «Авалон», «Росток», «Редкая птица», ресторан «Голосіївський двір», працювали попри заборону та приймали гостей. Поліцейські припинили роботу закладів, зафіксували факти порушення карантинних вимог та склали адміністративні матеріали на керівників та відвідувачів. За не виконання вимог статті 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, на посадових осіб розважальних закладів поліцейські склали 15 протоколів, на відвідувачів - 81 постанову. Всього за добу було складено 34 протоколи та 209 постанов», - розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Наголошуємо, що основне завдання правоохоронців – превентивна профілактично-роз’яснювальна робота серед громадян щодо необхідності дотримання карантинних обмежень. У разі, якщо громадяни відмовляються виконувати законні розпорядження працівників поліції та свідомо порушують карантинні обмеження, цим самим наражаючи себе та оточуючих на небезпеку, співробітники поліції притягують їх до відповідальності.

Поліцейські Києва у межах своїх повноважень і далі будуть здійснювати контроль за дотриманням протиепідемічних заходів. Закликаємо громадян не порушувати карантинних вимог, використовувати засоби індивідуального захисту та дотримуватися соціальної дистанції, аби не наражати себе та оточуючих на небезпеку.

Відділ комунікації поліції Києва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux