Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У поліції Києва нагородили переможців конкурсу дитячого малюнка
Опубліковано 28 листопада 2018 року о 16:05

Головний поліцейський столиці Андрій Крищенко привітав усіх учасників, а призерам вручив подарунки та відзначив подяками педагогів навчальних закладів, які підтримали ініціативу правоохоронців.

Це перший конкурс в Україні, мета якого залучити дітей до створення логотипу кампанії із запобігання злочинності. І проводився він на базі Голосіївського управління поліції за підтримки Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування (ІСІТАР) Департаменту юстиції США.

За словами начальника Голосіївського управління поліції Олега Волошина, до участі у конкурсі долучилися 34 навчальних заклади району, а на розгляд журі надійшло 97 робіт:

«Протягом місяця діти проявляли майстерність і розкривали свої творчі таланти. Визначення кращих робіт відбувалося у трьох вікових групах: 1-4 класи, 5-8 класи та 9-11 класи. Конкурсне журі обрало трьох переможців».

Після ретельного відбору і тривалих дискусій журі визначили бронзового призера конкурсу – ученицю 9-го класу ЗОШ №10 Дар’ю Карлюшину. Робота учня 2-Б класу ЗОШ №112 Костянтина Паніотова зайняла друге місце. Переможницею конкурсу стала учениця 7-А класу ЗОШ №15 Софія Нагорнюк, яка рішення взяти участь пояснила так:

«Я вважаю, що попередження злочинності є обов’язком суспільства, а метою сучасного суспільства є життя без злочинності. Цієї мети ми можемо досягти лише спільними зусиллями, тому що кожна людина повинна розуміти, що є закон – і він однаковий для всіх».

Як нагадав програмний директор ІСІТАР Джон Монтаніо, діти – це майбутнє країни, і вони дуже вразливі. Тому дорослим слід завжди пам’ятати про постійну комунікацію і увагу до них:

«Я побачив дуже гарні малюнки. Вони змістовні, тобто без зайвих слів можна зрозуміти, що автор намагався передати. Це дійсно хороші приклади, які безперечно можна використовувати у профілактичній роботі з громадськістю».

Переглядаючи роботи учасників Андрій Крищенко запропонував особисте заохочення учасника конкурсу. А увагу генерала поліції третього рангу привернуло зображення логотипу у виконанні другокласника спеціалізованої школи з поглибленим вивченням французької мови №269 Віктора Копиці.

«Усі роботи виявилися настільки якісними, цікавими і творчими, що обрати кращого було дуже важко. Підкреслюю: переможці - усі, тому що віднеслися відповідально і з натхненням. І мені дуже приємно, що до вирішення таких дорослих завдань долучилися діти – наші маленькі помічники», - зауважив головний поліцейський Києва.

Після нагород і селфі зі справжніми копами школярам показали сучасну чергову частину, продемонстрували виступ службових собак і зброю, із якою поліцейські цілодобово охороняють їх життя та спокій.

Відділ комунікації поліції Києва

Алла Борових


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux