Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Києві визначили кращих легкоатлетів серед поліцейських
Опубліковано 17 травня 2021 року о 16:00

Збірні команди підрозділів столичної поліції продемонстрували високі результати у забігах на різних дистанціях. Переможців нагородили кубками, дипломами та медалями.

Змагання відбулись на базі спортивного комплексу «Спартак». Перед початком забігу начальник відділу професійного навчання управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції у м. Києві Сергій Пшеничний провів із учасниками інструктаж щодо дотримання правил безпеки та спортивної етики.

Програмою чемпіонату з легкої атлетики був крос на дистанції 1, 3 та 5 кілометрів, а також естафета 3×400 метрів. Учасники провели розминку та морально налаштувалися на перемогу.

Як зазначив Сергій Пшеничний, фізична культура та спорт повинні бути невід’ємною частиною життя кожного правоохоронця:

«Ми повинні показувати приклад гарної фізичної підготовки не тільки на спортивних змаганнях, а й під час службової діяльності та у повсякденному житті. Рівень професіоналізму кожного з нас говорить про те, на скільки якісно ми можемо виконувати свою роботу.  За результатами кожних змагань ми неодноразово пересвідчуємось у тому, що правоохоронці мають міцне здоров’я та здатні досягти високих показників у спорті».

У запеклій боротьбі за кращі результати у командних та особистих заліках змагались жінки та чоловіки, які працюють у поліції Києва. Правоохоронці  показали високий рівень фізичної підготовки та злагоджену командну роботу.

В особистому заліку переможцями на дистанції 1000 метрів серед жінок стала Тетяна Салій (ППОП №2), серед чоловіків - Владислав Козло (ППОП №2). На дистанції 3000 метрів перемогу одержав Іван Жотовський (ППОП №2). На дистанції 5000 метрів переможцем став Олександр Степенко (ППОП №2). Не менш високі результати показали учасники змагань в естафеті 3х400 метрів, в якій перемогу отримали поліцейські  ППОП №2, срібло вибороли поліцейські ППОП №1 і бронзовими призерами стали поліцейські Дарницького УП.

За результатами командного заліку визначені наступні команди переможці:

1 місце – Полк поліції особливого призначення № 2;

2 місце – Полк поліції особливого призначення № 1;

3 місце – Кінологічний центр.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Панасюк

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux