Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Києві поліцейські розшукують чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні дівчини (ОНОВЛЕНО)
Опубліковано 06 серпня 2020 року о 13:06

Слідчі оголосили фігуранту про підозру, але він не з’явився на судове засідання для обрання запобіжного заходу. Наразі проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, аби затримати та притягнути зловмисника до кримінальної відповідальності.

На початку серпня поточного року до поліції Києва звернулась 25-річна дівчина із заявою про те, що у підвальному приміщенні на вулиці Стрітенській її зґвалтував невідомий чоловік. Оперативний черговий направив на місце події екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативну групу та оперативних працівників.

Як розповів т.в.о. начальника Шевченківського управління поліції Віталій Чернишенко, правоохоронці оперативно встановили особу ймовірного підозрюваного та затримали його. Ним виявився 24-річний уродженець Донецької області:

«Ми з’ясували, що потерпіла чекала на таксі, як раптом до неї підбіг невідомий та вдарив. Потім затягнув її у підвальне приміщення закинутої будівлі, де зґвалтував, а після цього втік з місця скоєння злочину. Ми відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до п’яти років позбавлення волі. Фігуранту повідомили про підозру, але він не з’явився на судове засідання для обрання запобіжного заходу».

Прикмети правопорушника: зріст 175 см, худорлявої тілобудови, волосся довге світлого кольору. Характерною прикметою є татуювання у вигляді двох крапок у лобній ділянці.

«Наразі проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, аби затримати та притягнути зловмисника до кримінальної відповідальності. При наявності інформації про його місце знаходження просимо негайно повідомити за телефоном (063) 482-73-00 або по спецлінії 102», - додав Віталій Чернишенко.

Оновлено станом на 20.45 

Чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні дівчини, затримали поблизу станції метро «Лісова».

Правопорушника доставлено до Шевченківського управління поліції для проведення слідчих дій. На даний час слідчі за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 10 готують клопотання до суду, аби підозрюваному обрати запобіжний захід.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux