Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У столичній квартирі, з якої випала дитина, правоохоронці вилучили арсенал зброї
Опубліковано 28 травня 2019 року о 15:09

Поліцейські встановлюють обставини трагічного випадку. Небезпечні предмети направили на експертне дослідження. Слідчі розпочали два кримінальних провадження.

До Оболонського управління поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Героїв Дніпра трирічна дитина випала з вікна третього поверху. Травмовану дівчинку негайно госпіталізували до медичного закладу. Як повідомили лікарі, вона отримала закриту черепно-мозкову травму та численні забої тіла.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції, працівники ювенальної превенції та дільничний офіцер поліції. Поспілкувавшись зі свідками, поліцейські з’ясували, що у момент нещасного випадку мати ходила до школи забирати старшу доньку. Тим часом молодша дитина, яка залишилася сама вдома, вийшла на балкон та випала через вікно на вулицю.

Поліцейські зайшли до оселі оглянути місце, звідки випала дитина. Коли знаходилися на балконі, побачили там предмет, схожий на автомат. Тож на місце викликали кінологічну та вибухотехнічну служби.

"Слідчі провели огляд помешкання та виявили предмети, схожі на автомати «ППШ», "Uzi», пістолет «Флобер», патрони та багнет-ніж. Родичка дитини повідомила, що ці речі належать чоловіку сестри, який перебував у зоні ООС та імовірно звідти їх привіз", - розповів начальник Оболонського УП ГУНП у м. Києві Віталій Биков.

Також правоохоронці перевірили автомобіль чоловіка та вилучили з салону 7 пакунків із порохом, загальною масою 3,5 кілограмів, два боєприпаси "ВОГ", арбалет та саморобний пристрій для відстрілу куль. Поліцейські вилучили небезпечні предмети та направили їх на експертне дослідження.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Поліцейські направили відповідні листи до служби у справах дітей для подальшого супроводу цієї родини.

 

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux