Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Слідчі поліції Києва повідомили про підозру сумчанину за смертельне побиття знайомого
Опубліковано 16 січня 2021 року о 10:20

Між двома чоловіками напідпитку виникла бійка, у ході якої один із них кілька разів вдарив металевою трубою по голові та тулубу опонента. Згодом від отриманих травм потерпілий помер. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

До поліції Києва на спецлінію 102 від киянина надійшло повідомлення про те, що у своєму приватному будинку на вулиці Сергія Колоса він виявив мертвого чоловіка. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, спецпризначенці, патрульні поліцейські та лікарі.

Як розповів слідчий відділення розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи Солом’янського управління поліції Євгеній Борисенко, заявник є власником будинку, в якому він не проживає, але іноді дозволяє в ньому ночувати знайомим. Під час останнього візиту перевірки стану оселі чоловік  виявив одного із мешканців без ознак життя.

«На місці події ми також виявили 43-річну знайому померлого та опитали її. Вона нам розповіла, що після розпиття алкогольних напоїв між її цивільним чоловіком та ще один мешканцем будинку стався конфлікт. Згодом суперечка переросла у бійку, у ході якої її чоловік схопив металеву трубу та кілька разів вдарив опонента по спині, голові, рукам та ногам. Після цього учасники конфлікту лягли спати, а на ранок цивільне подружжя виявили свого 50-річного товариша мертвим».

Отримавши прикмети зловмисника, поліцейські ППОП № 2 розшукали його та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі з’ясували, що він – уродженець Сумської області, 1978  року народження, який раніше потрапляв у поле зору працівників поліції за вчинення адміністративних правопорушень.

«На даний час фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України – це умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне правопорушнику загрожує до десяти років позбавлення волі», - додав Євгеній Борисенко.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux