Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Слідчі поліції Києва повідомили про підозру чоловіку, який смертельно травмував товариша
Опубліковано 03 вересня 2021 року о 15:39

Менш ніж за годину правоохоронці встановили деталі інциденту, а також розшукали та затримали зловмисника. Йому загрожує до десяти років тюремного ув’язнення.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення про ножове поранення чоловіка у Голосіївському районі. На виклик виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи Головного та територіального управлінь поліції.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Голосіївського управління поліції Араік Кочкадамян, першими на адресу прибули патрульні, які невідкладно розпочали встановлювати обставини події, опитувати свідків і розшукувати зловмисника:

«У ході проведення слідчих дій ми з’ясували, що потерпілого привезли до лікарні його товариші, які знаходилися у стані алкогольного сп’яніння, через що нічого не могли нам пояснити. Чоловік помер до надання йому медичної допомоги, травма виявилася смертельною. Завдяки злагодженій роботі підрозділів менш ніж за годину ми дізналися деталі інциденту. Виявилося, що у квартирі будинку на проспекті Голосіївському відпочивала компанія чоловіків і жінок, які розпивали алкогольні напої. Під час застілля між ними почався конфлікт і штовханина. Внаслідок чого один із товаришів взяв ніж і вдарив ним свого опонента у ногу, а після скоєного втік».

Правоохоронці розшукали фігуранта за місцем його мешкання, куди він прийшов після вчиненого злочину, та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це - 33-річний місцевий мешканець, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців.

«З квартири, де стався злочин, ми вилучили речові докази зі слідами, схожими на кров, та ніж, яким імовірно, був нанесений удар», - додав підполковник поліції Араік Кочкадамян.

Слідчі Голосіївського управління поліції за погодженням із процесуальними керівниками повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Також правоохоронці звернулися до районного суду з клопотанням про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Мандибура


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux