Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Представники ООН високо оцінили роботу поліції Києва
Опубліковано 05 жовтня 2018 року о 14:25

Про це йшлося під час зустрічі, де серед іншого обговорили заходи безпеки щодо співробітників міжнародних організацій та алгоритм реагування на повідомлення, пов’язані з працівниками дипломатичних установ.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції у м. Києві Віктор Нечитайло повідомив гостям про основні напрямки та результати роботи столичної поліції:

«У нас є певні успіхи у розслідуванні тяжких та особливо тяжких злочинів, і на сьогодні рівень розкриття таких правопорушень складає понад 90 відсотків. Більше того, динаміка скоєння цих злочинів на території столиці за останні роки йде на спад».

Окремо полковник поліції звернув увагу присутніх на превентивні заходи, які проводять правоохоронці. У першу чергу мова ішла про функціонування сучасного ситуаційного центру, куди надходить уся інформація про події, що відбуваються на вулицях міста:

«Це найважливіший підрозділ, оснащений технікою, яка відповідає сучасним вимогам. Окрім оновлення баз і програмного забезпечення, тут встановлені спеціальні монітори, до яких підключені вуличні камери відеоспостереження з функцією розпізнавання облич та державних знаків на транспортних засобах. До речі, саме ці нововведення допомогли нам попередити та не допустити правопорушення, які готувалися під час проведення матчу Ліги чемпіонів».

Старший радник з питань безпеки Департаменту безпеки і охорони Представництва ООН в Україні Тім Хедінгтон  високо оцінив роботу столичної поліції, яка належним чином забезпечує порядок у місті:

«Вражений змінами та результатами, які відчуваються щодня і на кожному кроці. За рік роботи у столиці особисто не доводилося звертатися за допомогою поліції - і це найкращий показник того, що на вулицях столиці безпечно».

Помічник начальника поліції Києва Ольга Юськевич додала, що алгоритм реагування на повідомлення за участю іноземців добре відпрацьований співробітниками структурних і територіальних підрозділів:

«Ми завжди на зв’язку і готові до діалогу, адже нам важливо знати, що наші зусилля не марні, а гості столиці почуваються у безпеці».

Відділ комунікації поліції Києва

Алла Борових


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux