Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Підшефні  київських поліцейських Києва стали абсолютними переможницями у змаганні «Юний кінолог»
Опубліковано 03 червня 2019 року о 18:20

Четвертий чемпіонат з багатоборства зі службовими собаками відбувся у місті Суми.

Загалом у чемпіонаті брали участь 67 кінологічних пар із 23-х регіонів України. Змагання складались із подолання смуги перешкод та загального курсу дресирування, а також змагання з дисципліни «захисна служба».

Команду Головного управління Національної поліції у м. Києві представляли Юлія Курбатова зі службовою німецькою вівчаркою на кличку Курт у віковій категорії «діти» (до 15-ти років), а також Анастасія Клименко з двома напарниками - власними собаками службових порід - різеншнауцером на кличку Брунгільда та бельгійською вівчаркою Малінуа на кличку Платон у віковій категорії «юніори» (від 15-ти до 18-ти років). Разом із вихованками на змагання прибув і їхній тренер – інспектора-кінолог Віталій Литвин.

До початку чемпіонату дівчатка проходили навчання на базі кінологічного центру столичної поліції у гуртку «Юний кінолог», де регулярно відточували з інструкторами-кінологами свої уміння та навички роботи з собаками. За результатами змагань Юлія Курбатова із німецькою вівчаркою Курт зайняла друге місце по захисній службі. Крім того, Юлія у своїй категорії отримала пальму першості у змаганнях з багатоборства та отримала диплом за кращу охорону речі. У свою чергу Анастасія Клименко із бельгійською вівчаркою Малінуа на кличку Платон у своїй категорії у змаганнях із багатоборства посіла п’яте місце.

Як розповів начальник кінологічного центру Головного управління Національної поліції у місті Києві Микола Куцук, команда юних кінологів у захисній службі набрала 132 бали і зайняла друге місце, а у багатоборстві серед 25 команд зайняла перше місце та стала абсолютним переможцем з багатоборства зі службовими собаками серед молоді «Юний кінолог»:

«Ми пишаємося чудовими результатами переможниць, які не зупиняються на досягнутому та завжди вдосконалюють свою майстерність у роботі з собаками. Ми завжди готові допомогти нашим юним кінологам та надати їм кваліфіковану допомогу, тож заняття у «Юному кінологу» - це вже добра традиція».

Нагадаємо, Юлія Курбатова стала абсолютною чемпіонкою у змаганні «Юний кінолог» у минулому році.

Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux