Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оперативники викрили діяльність борделів у центрі столиці
Опубліковано 21 січня 2019 року о 11:59

Налагодила інтимний бізнес 32-річна зловмисниця. Встановлено, що у двох орендованих квартирах «працювали» 12 жінок. За вчинення кримінального правопорушення організаторці загрожує до семи років позбавлення волі.

Працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно зі слідчо-оперативною групою Голосіївського управління поліції викрили заклад із надання сексуальних послуг.

Як розповів т.в.о. начальника сектору управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Києва Олексій Гаврилюк, отримавши оперативну інформацію щодо роботи борделів на вулицях Великій Васильківській та Хрещатику, оперативники спільно з слідчими територіального управління поліції провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання та в автомобілях організатора, а також за місцем надання послуг інтимного характеру:

«Під час проведення процесуальної дії ми затримали організаторку та учасників  під час надання сексуальних послуг клієнтам. Ми встановили, що місце розпусти облаштувала 32-річна жителька Тернопільської області. Сутенерка діяла за схемою: орендувала квартиру у центрі столиці та завербувала дванадцять дівчат, які погодилися надавати сексуальні послуги за гроші».

У результаті обшуків правоохоронці вилучили гроші, мобільні телефони, чорнові записи, банківські та телефонні картки, а також комп’ютерну техніку. Встановлено, що повії віддавали половину від зароблених грошей організаторці, а решту забирали собі.

Під час процесуальної дії у борделі перебувала одна дівчина, яка надавала сексуальні послуги за винагороду. Відносно неї працівники поліції склали протокол за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 181-1 (Заняття проституцією) кодексу України про адміністративні правопорушення.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

«32-річній зловмисниці повідомлено про підозру. Фігурантці загрожує до семи років позбавлення волі. Зараз правоохоронці встановлюють місцезнаходження інших жінок, які працювали у борделі», - додав Олексій Гаврилюк.

Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux