Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Наталія Терещенко: «Коли бачиш результат, хочеться творити далі»
Опубліковано 07 березня 2019 року о 14:17

За плечима діловоду відділу комунікації майже 20 років роботи з документами, а це – бездоганного і зразкового  досвіду. Нещодавно життєва скарбничка відповідальної працівниці почала наповнюватися новими досягненнями – авторськими роботами у стилі хенд-мейд.

Хист до творчості у Наталії Терещенко – ще з дитинства, коли улюбленим заняттям у вільний час було малювання. У дорослому житті, коли працювала художником-оформлювачем у бібліотеці, Наталія Володимирівна із задоволенням та неабиякою фантазією готувала презентації та виставки.

«Мені завжди хотілося щось творити і бачити результат. Будь-то малюнок у дитинстві чи весільна пляшка, з якої почалося моє захоплення хенд-мейдом. І коли зараз тримаю у руках готову роботу, то розумію, що витрачені години вільного часу цього варті», - ділиться майстриня.

А зацікавилася сучасним рукоділлям Наталія Володимирівна два року тому. Це сталося напередодні весілля старшої доньки. Коли готувалися до свята, потрібно було придбати декороване шампанське.

«Тоді я й подумала, а може самій спробувати прикрасити? Ні через те, що пошкодувала грошей купити готове, а навпаки – презентувати щось оригінальне. І я сказала собі: «Мені це цікаво, і я зможу!». А відтак передивилася в інтернеті відеоуроки, придумала дизайн і зробила», - згадує рукодільниця.

Після вдалої презентації авторської роботи до Наталії Володимирівни від друзів та рідних почали надходити замовлення. Із великим задоволенням і натхненням жінка створила ще кілька пляшок та святкових наборів у стилі «декупаж», а коли на світ народилася довгоочікувана онука, до авторської колекції додалися іграшки, ляльки та дитячі аксесуари ручної роботи.

«Рукоділля рятує не стільки від нудьги, скільки від буденності та негативу, з яким стикаєшся упродовж дня. Тому намагаюся хоч би пару годин приділити своєму хобі, а коли захоплююсь новою ідеєю, то можу засидітися допізна. І у цей момент завжди думаю про щось добре, хороше, позитивне, так би мовити, заряджаю роботу», - говорить Наталія Терещенко.

Зараз Наталія Володимирівна пробує працювати у стилі «пейп-арт». І вже є нові експонати, створені у цьому стилі – це картина «Грошове дерево» та ключниця «Черепаха». До речі, у процес створення ключниці занурився навіть чоловік майстрині. Він допоміг дружині впоратися із металевими гачками, а потім пофарбувати спеціальними акриловими фарбами, які теж сам купив.

«Коли бачиш результат, хочеться творити далі. Безумовно, у рукоділлі важливе художнє уявлення і фантазія. Проте вважаю, що відповідальність та терпіння – саме ті якості, які потрібні людині як у роботі, так і у творчості», - зауважила Наталія Терещенко.

Відділ комунікації поліції Києва

Алла Борових

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux