Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Найцінніше у роботі дільничного – довіра людей», - старший дільничний офіцер столичної поліції Сергій Карпінський
Опубліковано 18 червня 2024 року о 17:25

Вміння вчасно прийти на допомогу, вислухати та порадити характеризує суть роботи дільничних. Один з таких правоохоронців Сергій Карпінський – старший дільничний офіцер сектору превенції відділу поліції з обслуговування мікрорайонів «Теремки -1» та «Теремки-2» Голосіївського управління поліції.

Сергій Карпінський працює в службі дільничних офіцерів поліції майже 11 років та носить звання капітан поліції. Територія його обслуговування налічує майже 89 тисяч населення. Він справжній професіонал своєї справи, адже може знайти підхід до кожної людини, щоб оцінити ситуацію і вчасно допомогти. Сам він родом з Хмельниччини, але свою професійну діяльність в поліції розпочав у столиці.

«Завжди надихався Києвом, тому навіть і сумнівів не було, що службу буду нести саме тут, а Голосіївський район обрав на інтуїтивному рівні. Коли я побачив цю прекрасну територію, потопаючу у зелені, зрозумів - тут точно буду жити я та моя родина»,– розповідає Сергій.

Від старанної та пильної роботи дільничного офіцера поліції залежать важливі аспекти: попередження домашнього насильства, незаконний обіг зброї та наркотичних засобів, розкриття та недопущення майнових та інших злочинів. Також, він відповідає за загальний порядок на ввіреній території, проведення профілактичних заходів та комунікацію з місцевими мешканцями.

Після початку повномасштабного вторгнення до поліцейських повноважень додалась ще чимала відповідальність – вони працюють на місцях прильотів та допомагають людям після обстрілів. Дільничні офіцери поліції спільно з колегами та рятувальниками евакують людей, розбирають завали та надають домедичну та психологічну допомогу містянам.

Капітан поліції каже, що завжди хотів допомагати людям та захищати їх права, загалом бути корисним для суспільства:

«Я на своєму місці, я дільничний і я поряд з жителями свого району, а найважливіше для мене на службі – це довіра громадян», – зазначає Сергій Карпінський.

Після насичених робочих буднів вдома на правоохоронця чекає родина - дружина та двоє синочків.

«Своїм прикладом я хочу донести до синів важливість допомагати один одному, підтримувати, бути чуйним, взаємодіяти та обов’язково знаходити компроміси. Бути насамперед справжньою людиною», – з натхненням додає капітан поліції.

Вітаємо Сергія Карпінського та його колег – дільничних офіцерів столичної поліції з професійним святом! Бажаємо успіхів у Вашій відповідальній праці, розуміння та підтримки від рідних і близьких, життєвих гараздів, добра та мирного неба!

Відділ комунікації поліції Києва

Вікторія Пономарьова


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux