Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На базі столичного главку відбувся тренінг щодо запобігання корупції у правоохоронних органах
Опубліковано 28 січня 2022 року о 12:55

Учасники зустрічі прослухали лекцію та обговорили сучасні тенденції у боротьбі явищем корупції. Також присутні дізналися про європейський досвід впровадження нових методів на прикладі Угорщини та розповіли колегам про Антикорупційну програму Національної поліції України.

26 січня на базі Головного управління Національної поліції у м. Києві відбувався тренінг-семінар на тему «Управління ризиками корупції та доброчесність». У заході взяли участь уповноважені особи з питань запобігання та виявлення корупції територіальних, у тому числі міжрегіональних підрозділів, закладів та установ, що належать до сфери управління Національної поліції України.

Так, у стінах столичного главку поліції зустрілися представники правоохоронних органів міста Києва, Київської, Чернігівської, Черкаської, Житомирської та Вінницької областей, а учасники із Західної України та спікери з Угорщини приєдналися до зустрічі через відеоконференцію.

Європейські колеги розповіли про антикорупційну структуру Угорщини, основні функції та повноваження Національної служби захисту своєї держави. Крім цього, продемонстрували роль офіцерів захисту та радників з питань доброчесності у боротьбі з корупцією в поліції.

Представники Управління запобігання корупції Національної поліції України Ігор Дячук та В’ячеслав Коломієць презентували Антикорупційну програму на 2021-2024 роки та акцентували увагу на принципах її створення. Правоохоронці зазначили, що Програма розроблялася і впроваджується з урахуванням сучасного європейського досвіду та спрямована на усунення корупційних ризиків у діяльності Національної поліції України.

Спікерки від Національного агентства з питань запобігання корупції Ксенія Чумак та Інна Єрьоменко роз’яснили присутнім питання оцінки корупційних ризиків та наголосили на важливості їхнього врахування під час прийняття рішень. Також спеціалісти розповіли про інститут викривачів, їхній захист та про канали надходження інформації.

На завершення зустрічі слухачі отримали сертифікати про успішне проходження тренінгу «Управління корупційним ризиками та доброчесність» від Консультативної місії Європейського союзу та подякували лекторам за набутті знання.

Відділ комунікації поліції Києва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux