Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Київські правоохоронці провели п'ятиденне відпрацювання Дніпровського району
Опубліковано 30 травня 2023 року о 15:20

Заходи проводились з метою забезпечення охорони публічної безпеки та порядку, профілактики та розкриття злочинів, а також попередження і припинення інших протиправних дій у місцях масового скупчення громадян. В результаті правоохоронці склали понад 200 адміністративних протоколів та розпочали п'ятнадцять кримінальних проваджень.


Протягом кількох діб співробітники Дніпровського управління поліції спільно з працівниками столичного главку, спецпризначенцями полків №1 та №2, патрульними поліцейськими, військовослужбовцями Національної гвардії України, а також добровольчим формуванням територіальних громад «Лівий берег» провели комплексе відпрацювання району. Правоохоронці в посиленому режимі стежили за дотриманням правопорядку та законності місцевими мешканцями.

Під час превентивних заходів поліцейські перевірили понад 200 місць масового скупчення громадян, зокрема кафе, бари, ресторани, торгові центри, а також територію, прилеглу до станцій метрополітену. Крім того, співробітники перевірили шість хостелів та документи у понад 720 осіб.

За результатами відпрацювання поліцейські склали 223 адміністративних матеріали, переважна більшість яких стосувалась куріння тютюнових засобів та розпивання алкоголю у громадських місцях, домашнього насильства та порушення громадського спокою. Ще за п’ятнадцятьма злочинами правоохоронці розпочали кримінальні провадження. Відомості до ЄРДР внесені через незаконне зберігання громадянами наркотичних речовин, за фактом хуліганських дій, через підроблені документи, а також за інформацією щодо вчинення домашнього насильства.

Крім цього, правоохоронці перевірили 122 транспортних засоби, а також встановили п’ять осіб, які перебувають у розшуку за вчинення майнових злочинів та злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Поліцейські поспілкувались з майже сотнею громадян, які перебувають під домашнім арештом, адміністративним наглядом чи мають кримінальне минуле.

Столичні поліцейські звертаються до громадян з проханням дотримуватися вимог чинного законодавства та турбуватися про власну безпеку під час сигналу повітряної тривоги.


Відділ комунікації поліції Києва

Оксана Ліщук 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux