Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Крокуємо в ногу із часом – Дмитро Шумейко презентував міжнародним партнерам роботу аналітиків кримінального аналізу поліції Києва
Опубліковано 30 травня 2024 року о 14:30

До Головного управління столичної поліції завітала делегація офіційних представників регіонального програмного офісу ICITAP в Україні. Разом із іноземними партнерами, керівник поліції Києва, начальник Департаменту кримінального аналізу Національної поліції та начальник управління кримінального аналізу главку поліції обговорювали позитивні приклади роботи та розвитку кримінального аналізу. 

В Головному управлінні Національної поліції у м. Києві відбулась робоча зустріч начальника поліції Києва Дмитра Шумейка, керівників Департаменту кримінального аналізу Національної поліції Романа Бутка та управління кримінального аналізу Олександра Темника з директором регіонального програмного офісу ICITAP в Україні Майклом Холлом.


Дмитро Шумейко зазначив, що робота підрозділів кримінального аналізу з кожним днем стрімко розвивається: «Сектори кримінального аналізу главку Києва вже сформувалися та працюють і дають позитивні результати. Лише з початку цього року, за допомоги аналітиків було розкрито 285 злочинів у столиці».

На зустрічі начальник Департаменту кримінального аналізу Роман Бутко розповів з чого починався розвиток кримінального аналізу та наголосив на важливості роботи всіх аналітиків: «У 2021 році в Києві створився перший сектор кримінального аналізу, а вже в 2022-2023 роках штат аналітиків збільшився в рази. Актуальними та перспективними напрямами діяльності служби є ефективний аналіз фото та відео матеріалів, OSINT (розвідка на основі відкритих джерел), надання швидкої та якісної аналітичної підтримки слідчими та оперативними підрозділами, структуризація та візуалізація матеріалів про події та злочини».

Начальник управління кримінального аналізу столичного главку Олександр Темник, у свою чергу, наголосив, про те, що аналітики міста Києва розвиваються, вдосконалюються та адаптуються до сучасних реалій. Він подякував партнерам за сприяння у розбудові кримінального аналізу та плідну співпрацю.



Відділ комунікації поліції Києва 

Мирослава Попова


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux