Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Печерському районі Києва затримали серійного викрадача ліфтового обладнання
Опубліковано 31 серпня 2018 року о 11:29

Слідчі підозрюють зловмисника у скоєнні 50-ти крадіжок. Чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

До чергової частини Печерського управління поліції надходили заяви від майстрів і працівників житлово-експлуатаційних контор про крадіжки ліфтового обладнання, що спричиняють  зупинку ліфтів, а відтак  створюють незручності для громадян.

Співробітники відділу кримінальної поліції проаналізували всю інформацію і спланували комплекс заходів, аби викрити правопорушника.  У результаті проведеної роботи оперативники встановили, що до злочинів може бути причетний 36-річний житель Печерського району.

Правоохоронці затримали зловмисника на місці злочину на провулку Виноградному. У ході огляду поліцейські виявили у нього ліфтові котушки та  інструменти, за допомогою яких він знімав обладнання.

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до територіального управління поліції для з’ясування всіх обставин.

36-річний місцевий мешканець зізнався у скоєному злочині та крадіжках, які він здійсняв раніше. Також розповів, що  здавав обладнання на пунктів прийому металобрухту. Загалом слідчим відділом зібрано доказову базу щодо причетності правопорушника у скоєння 50-ти аналогічних злочинів.

Відомості за всіма фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185  (Крадіжка) Кримінального кодексу України, що передбачає до шести років позбавлення волі. Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні десятків правопорушень. На час розслідування суд відпустив його під особисте зобов’язання. 

Голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій  Мартинчук подякував оперативникам за викриття серійного крадія, який створив незручності для жителів району. За сумлінне виконання службових обов’язків та професіоналізм оперативники отримали грамоти.

Поліцейські та адміністрація Печерського району столиці звертаються до громадян із проханням бути пильними, звертати увагу на осіб, які заходять у під’їзди, а у випадку коли вони викликають підозру - телефонувати на 102.

Відділ комунікації поліції Києва

Оксана Тищенко


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux