Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Києва затримала серійного квартирного злодія
Опубліковано 18 січня 2020 року о 09:26

Напередодні його затримали поліцейські за вчинення іншої квартирної крадіжки, тому він повинен був перебувати під цілодобовим домашнім арештом. Слідчі готують чоловіку підозру у скоєнні правопорушення та клопотання щодо запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

До поліції надійшла інформація про квартирну крадіжку у Дарницькому районі столиці. Заявник повідомив, що на вулиці Здолбунівській невідомий через вікно намагався проникнути до помешкання на першому поверсі багатоповерхівки.

На відпрацювання отриманого сигналу негайно прибули співробітники відділу кримінальної поліції територіального підрозділу та наряд патрульної поліції. На місці події правоохоронці затримали підозрюваного, який не заперечував свою причетність до правопорушення. У чоловіка вилучили викрутку, за допомогою якої він намагався віджати металопластикове вікно.

Як повідомив начальник Дарницького управління поліції Володимир Ткаченко, затриманим виявився 40-річний місцевий мешканець, який неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та відбував покарання за тяжкі та особливо тяжкі злочини.

«Після встановлення особи підозрюваного ми з’ясували, що два дні тому чоловіка затримали наші колеги з Дніпровського управління поліції саме під час вчинення квартирної крадіжки. Йому оголосили підозру у скоєнні злочину та на час досудового слідства суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. Але, не зважаючи на певну заборону, фігурант кримінального провадження знову порушив закон. Наразі чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ми готуємо йому підозру у скоєнні замаху на крадіжку, поєднаної з проникненням у житло, а також клопотання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - розповів начальник поліції.

Слідчім відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Євген Ласкін


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux