Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Кожен з нас загартований війною», - слідчий управління поліції столичного метрополітену Нікіта Коршак
Опубліковано 28 липня 2022 року о 14:00

Вже понад десять років лейтенант поліції віддано служить у правоохоронній сфері та стоїть на варті порядку. А завдяки спорту тренує у собі якості витримки, сили тіла та духу.

Правоохоронець ніколи не сумнівався стосовно вибору професії. Слідчий вважає, що  його діяльність – це важлива деталь в загальному механізмі роботи правоохоронних органів, це поєднання принциповості, знань та, в той же час, вміння не втрачати людяність та толерантність.

Поліцейський родом з міста Черкаси. Згадуючи своє дитинство та юність розповідає, що традиції, які панували в його сім’ї, допомогли зробити подальший вибір професійної діяльності, навчили досягати своєї мети та поставлених цілей. 

 «З дитинства моїми захопленнями був спорт: стрільба, легка атлетика, бокс, багатоборство. Спорт виховує в людині витримку, терпіння, міцність тіла та духу. Я з шести років займався боксом та отримав звання «Кандидат в майстри спорту» з цього виду єдиноборств», - згадує слідчий.

Службу в органах внутрішніх справ Нікіта розпочав у 2012 році, одразу ж після служби в армії: 

«Це був нелегкий час, адже саме тоді відбувалися події, пов’язані з серйозними змінами в країні. Я зрозумів, що мій шлях - бути інструментом в механізмі формування законності та правопорядку. Я вірний українському народові та готовий до будь-яких викликів заради його захисту».

Вже будучи поліцейським наш колега у 2019 році вступив до вишу та отримавши диплом юриста постійно приділяє увагу вивченню нових законопроектів.

«Я вважаю, що для успіху в кар’єрі головне це робота над собою. Завжди прагнув робити щось значуще, тому про своє рішення стати правоохоронцем та вивчати юриспруденцію ніколи не жалкував».

У слідчому відділі управління поліції в метрополітені лейтенант поліції працює вже понад рік та скерував до суду більше 40 кримінальних справ. На сьогоднішній день, в умовах повномасштабної війни поліцейський з колегами проводить досудові розслідування воєнних злочинів російської федерації проти нашої країни та документує злочини росіян проти українців у Києві та Київській області.

«З самого початку повномасштабних воєнних дій російської федерації проти нашої країни кожен мій день починається з моніторингу новин. Як і всі українці, я щиро переживаю за Батьківщину та дуже хочу, щоб на нашій землі скоріше запанував мир. Нині кожен з нас загартований війною. Ми навчилися бути стійкими. Моя мрія сьогодні – це перемога України у війні з російським агресором. Я вірю в наші Збройні Сили, в наших громадян та в наше світле майбутнє. В свою чергу, я прикладаю для цього всі зусилля, воюючи разом з колегами на своєму правоохоронному фронті!», - додав слідчий.

Сім’я, батьки та молодша сестричка, дуже підтримують слідчого. Нікіта розповідає, що батько дуже пишається, що син вибрав саме професію правоохоронця, так як сам військовослужбовець та розуміє всю цінність та відповідальність служби.

Свою другу половинку правоохоронець ще не зустрів, але знає що це точно буде однодумниця, яка підтримає його життєві погляди та вибір його життєвого шляху.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Сич


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux