Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Коли ти працюєш із людьми, співпереживаєш у всіх їхніх бідах» - дільничний офіцер поліції Києва Сергій Гольц
Опубліковано 18 червня 2018 року о 13:19

Завдання дільничних -  реагування на насильство у сім’ї, боротьба із наркоманією, дрібними крадіжками, сусідськими сварками, шахрайством, вуличною торгівлею, профілактика зловживання спиртним тощо. Тож правоохоронець, який перебуває найближче до людей, має бути готовим у будь-який момент прийти їм на допомогу.

Своїй професії Сергій Гольц залишається вірним понад 9 років. День поліцейського розпочинається з наради та узагальнення оперативної обстановки, а потім - у дорогу, занурюючись у щоденні клопоти і проблеми городян.

До території обслуговування Сергія входять вулиці Звіренецька, Тимірязевська, Видубицька, Правобережна, Набережно-Печерська дорога та інші. Загалом на адміністративній зоні, яку обслуговує дільничний, проживає близько чотирьох тисяч людей.

«Нас рідко залучають до розкриття особливо тяжких та тяжких злочинів, але щодня ми займаємося побутовими. І щоразу, коли трапляється виклик, ми не можемо залишатися байдужими до проблем і бід заявників, співпереживаємо і намагаємося допомогти у кожній окремій ситуації», - зізнається Сергій Гольц.

І показники роботи правоохоронця є тому підтвердженням: за минулий рік дільничний самостійно розкрив близько 20 злочинів, а відтак до відповідальності притягнуто понад 40 осіб. При цьому поліцейський, як і всі його колеги, наголошує, що будь-який злочин у рази легше попередити.

Робота дільничного сприяє щоденному знайомству із новими людьми, його добрими помічниками давно стали соціальні працівники та представники профільних служб, як якими доводиться вирішувати проблеми людей. При зустрічі усі вони та городяни, котрі вже встигли познайомитися зі своїм поліцейським,  щиро посміхаються правоохоронцю та не шкодують компліментів у його адресу. Сам же капітан поліції впевнений, що вміння знаходити із людьми спільну мову, вибудовувати довірливі відносини - надважливо, оскільки від цього залежить і результат його роботи.

Вдома Сергій - люблячий батько та чоловік. Ще з юнацтва має хобі – футбол. Тож, коли випадає нагода, завжди відстоює честь Печерського управління поліції у відомчих змаганням або ж з неабиякою охороною ганяє шкіряного із друзями.

Тож у день професійного свята ми хочемо побажати дільничному офіцерові та його колегам спокійних робочих буднів та більше часу для рідних людей і реалізації себе поза службою.

Відділ комунікації поліції Києва

Оксана Тищенко


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux