Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівництво столичної поліції зустрілось з курсантами Національної академії внутрішніх справ
Опубліковано 27 серпня 2021 року о 11:05

Завдяки освітньо-професійній програмі «2 роки курсант – 1 рік слухач», вперше 73 курсанти протягом року стажуватимуться та працюватимуть в управлінні поліції метрополітену.

Протягом вересня курсанти на базі Голосіївського управління поліції та тренінгового центру ГУНП у м. Києві проходитимуть навчання з різних дисциплін та відпрацьовуватимуть практичні навички.

Керівник Головного управління Національної поліції у м. Києві Іван Вигівський привітав майбутніх колег та наголосив на тому, що потрібно відповідально ставитись до виконання службових обов’язків:

«Впевнений, що серед присутніх є майбутні генерали та керівники різних підрозділів. Але для того, щоб досягти мети, ви повинні плідно та сумлінно працювати, виважено ставитись до кожного рішення та завдання».  

Як зазначив заступник начальника поліції Києва Віктор Нечитайло, робота столичного правоохоронця – це велика відповідальність:

«Ви маєте завжди бути готовими прийти на допомогу кожному громадянину, реагувати на правопорушення в межах законів України. Бути пильними та уважними і пам’ятати, що основна задача поліцейського – це вміння швидко зорієнтуватись у будь-якій ситуації».

Під час навчання курсантів розділять на три групи. Вони навчатимуться за такими напрямками як вогнева, тактична, домедична, психологічна та функціональна підготовки.

«Поліцейський постійно спілкується з різними категоріями громадян, тому повинен бути психологічно стійким та толерантним. Потрібно вміти не тільки комунікувати з людьми, а при необхідності надати їм першу медичну допомогу», - підкреслила начальник управління кадрового забезпечення столичного главку Вікторія Азарова.

Також майбутніх співробітників управління поліції в метрополітені познайомили з їх керівником, який надав рекомендації та настанови, що стосуються роботи в підрозділі.

«Якщо будуть виникати будь-які робочі питання, ви завжди можете звернутися до мене за допомогою», - додав начальник управління поліції в метрополітені поліції Києва Михайло Ніконов.

Відділ комунікації поліції Києва

Марія Агапова


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux