Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівництво столичної поліції провело для курсантів інструктивну нараду
Опубліковано 17 січня 2022 року о 16:05

Протягом наступних трьох місяців здобувачі ступеня вищої освіти кваліфікаційного рівня «бакалавр» Національної академії внутрішніх справ проходитимуть стажування у територіальних управліннях поліції відповідно до обраного фаху.

Сьогодні, 17 січня, в Головному управлінні Національної поліції у м. Києві відбулася зустріч керівників столичного главку з курсантами Національної академії внутрішніх справ, присвячена розподілу майбутніх поліцейських до територіальних управлінь для проходження стажування. Також у інструктивній нараді взяв участь проректор Національної академії внутрішніх справ Руслан Сербин.

Заступник начальника поліції Києва Віктор Нечитайло привітав курсантів із новим етапом у їхньому навчанні та наголосив на важливості дотримання дисципліни, законності та прав і свобод громадян:

«Серед вас - майбутні слідчі, оперативники, криміналісти та психологи. Ви маєте прагнути бути професіоналами своєї справи, але в першу чергу бути вірними Присязі. Тоді вас поважатимуть та братимуть із вас приклад».

Начальник кримінальної поліції Головного управління Андрій Гарастюк та начальник слідчого управління Дмитро Шумейко звернулися до курсантів з побажаннями якнайкраще проявити свої здібності та довести професійні навички:

«Все залежить від вашого бажання займатися тією справою, яку ви для себе обрали. Намагайтеся використати цей час стажування із користю для себе, будьте допитливі та переймайте досвід своїх старших колег».

Кожен із курсантів має індивідуальну програму стажування та закріпленого за ним керівника, який контролюватиме виконання поставлених завдань, а наприкінці стажування оцінить пророблену роботу.

Начальник управління кадрового забезпечення Головного управління поліції Вікторія Азарова провела курсантам інструктаж та познайомила їх з керівниками відділів кадрового забезпечення територіальних відділень поліції:

«Бажаю вам плідної співпраці на місцях. Ви завжди можете розраховувати на підтримку досвідчених правоохоронців. Відчуйте себе справжньою командою, яка цілодобово працює на благо громадян, а ми будемо очікувати від вас гарних результатів стажування».

Проректор Національної академії внутрішніх справ Руслан Сербин подякував керівництву столичного главку та запевнив, що його курсанти продемонструють високий рівень підготовки.

Відділ комунікації поліції Києва

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux