Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Як показали останні півтора роки – українці можуть все і навіть більше», - слідчий столичної поліції Владислав Кузьменко
Опубліковано 30 червня 2023 року о 08:30

За 6-річний досвід роботи на посаді слідчого Владислав Кузьменко розслідував різноманітні види і категорії злочинів. Напрацьовані результати та авторитет слугував швидкому кар’єрному зросту. Нині він – начальник відділення №3 слідчого відділу Голосіївського управління поліції. 

З дитинства Владислав професійно займався футболом. Це не обмежувалось тільки аматорською грою у шкільних та міських турнірах, а і участю в чемпіонатах України у юнацькій футбольній лізі. Але присвятити все життя спорту все ж не захотів.

«Мабуть саме в підлітковому віці у мене з’явилося загострене відчуття справедливості і бажання допомагати людям. Крім того, в той час мої двоюрідні брати працювали оперативниками. Я завжди з захопленням слухав їх розповіді про те, як співробітники, тоді ще міліції, наздоганяють та затримують злочинців, допомагають людям в тяжких ситуаціях. Тому, після закінчення школи, я вступив до Національної академії внутрішніх справ», - розповідає поліцейський.

Після отримання вищої юридичної освіти Владислав починає свій професійний шлях у слідчому підрозділі Голосіївського управління поліції, де і працює до теперішнього часу.

«Напрямок роботи відділення, яким я наразі керую - розслідування злочинів у сфері транспорту. Як і в будь-якому підрозділі поліції, слідчий не має права на помилку. Кожен, хто вже пов’язав своє життя з цією професією, має усвідомлювати, що від нашої пильності, уваги та розсудливості залежить подальша доля всіх учасників кримінального процесу та загалом імідж всього управління поліції», - каже капітан поліції.

Розповідаючи про свою роботу, Владислав не заперечує той факт, що в поліції людина повинна бути завжди у тонусі: вивчати щось нове, холоднокровно ставитися до будь-яких несподіванок та не показувати своїх почуттів стороннім.
«Працюючи слідчим ти бачиш людське горе і цинізм злочинців, несправедливість та хочеш добитися правди. Особливо почуття відповідальності та бажання робити усе понад свої сили загострилось в умовах війни. Як показали останні півтора роки – українці можуть все і навіть більше», - ділиться своїми думками Владислав.

Не зважаючи на постійну зайнятість на роботі, Владислав Кузьменко не полишив своє захоплення футболом і тепер, будучи вже капітаном команди Голосіївського управління поліції, продовжує здобувати нагороди та титули спільно з колегами на спортивному фронті.

Після насичених робочих буднів вдома на правоохоронця чекає родина - дружина та синочок.

«Моя сім’я - це моя фортеця, де завжди мене чекають і люблять. У тяжкі періоди служби саме рідні люди допомагають мені відчувати, що я на правильному шляху у своєму житті та у роботі», - додає капітан поліції.

Вітаємо Владислава Кузьменка та його колег–співробітників слідчого підрозділу столичної поліції з професійним святом! Бажаємо успіхів у Вашій відповідальній праці, наснаги та розсудливості, терпіння та невичерпної енергії!



Відділ комунікації поліції Києва

Вікторія Пономарьова


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux