Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Голосіївське управління поліції, міська влада й громадська організація DreamKyiv підписали меморандум про співпрацю
Опубліковано 07 листопада 2019 року о 16:29

Завдяки поглибленій співпраці правоохоронців, районної влади та місцевих мешканців можна вирішити проблемні питання, які стосуються безпеки й благоустрою району. 

На базі Голосіївського управління поліції відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між територіальним підрозділом поліції, Голосіївською районною державною адміністрацією, громадською радою при Голосіївській РДА й громадською організацією DreamKyiv, який гарантує об’єднання зусиль задля вирішення проблем безпеки району.

Як наголосив начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, налагодження ефективної комунікації між громадою й державними структурами - це важливий крок на шляху до покращення криміногенної обстановки:

«Поліція завжди йде на контакт - мої двері відчинені для кожного громадянина, який потребує допомоги. Я переконаний, що разом ми напрацюємо ефективні механізми для того, аби кожен мешканець району почувався у безпеці».

На заході представники громади дякували за виконану роботу поліції й громадській організації DreamKyiv, зокрема це постійні зустрічі з населенням «Кава з дільничними», профілактична робота, паспортизація точкових проблем кожної зони Голосіївського району. Окрему подяку мешканці висловили дільничному офіцеру поліції Максиму Кравчуку, який допоміг жителям Деміївського провулку побороти проблему вживання наркотиків й алкоголю на дитячих майданчиках.

Також обговорили і плани на майбутнє. Активістка Ніна Кравчук акцентувала увагу на трьох важливих питаннях й запросила підписантів Меморандуму до обговорення та пошуку шляхів вирішення цих проблем:

«Пропоную також зосередити увагу на забезпеченні безпеки дітей не лише на вулицях, а і у навчальних закладах. І в першу чергу це стосується такого явища як булінг. Також нас цікавить протидія нелегалізованому продажу алкогольних напоїв та розповсюдження наркотиків».

Захід відбувся у рамках впровадження пілотного проекту реформування Голосіївського управління поліції, який реалізується з 2017 року за підтримкою Головного управління Національної поліції у місті Києві й Відділу з правоохоронних питань (INL) Посольства США в Україні.

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір’якова


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux