Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Дві професії, які я обрала у житті, тісно пов’язані з дітьми», - лейтенант поліції Альона Осадчук
Опубліковано 08 березня 2021 року о 10:30

До служби в правоохоронних органах майбутня поліцейська більше 15-ти років працювала у школі викладачем іноземної мови. Нині майже три роки вона несе службу на посаді інспектора ювенальної превенції управління поліції в метрополітені.

Сама Олена родом із маленького містечка на Хмельниччині. Після закінчення школи вона хотіла навчатись у Франківській школі міліції, але батьки були проти її вибору. Тож дівчина вступила до педагогічного університету та успішно його закінчивши повернулась додому та почала викладацьку діяльність. У школі пропрацювала викладачем німецької мови більше 15 - ти років.

«Ніколи не пізно кардинально змінити свою професію та життя. Коли побачила  оголошення про набір співробітників до управління поліції метрополітену не вагаючись подала усі необхідні документи та переїхала до столиці. Зробити перший крок та здійснити мрію мого життя допоміг мій син, який на той час вже навчався в Національній академії внутрішніх справ. Наразі ми з ним працюємо у різних підрозділах поліції Києва», - розповіла Альона Осадчук.

Свою роботу у правоохоронних органах лейтенант поліції розпочала зі служби на одній із станцій столичної підземки. Потім пішла на підвищення та змінила напрямок роботи. Наразі маже три роки працює ювенальним поліцейським. Вона як наставник намагається навчити не тільки малечу, а й підлітків дотримуватись правил поведінки та не порушувати правопорядок.

«Коли я приходжу на проведення лекції або заняття до навчального закладу пишаюсь тим, що мої дві професії, які я обрала у житті, тісно пов’язані з дітьми. Крім того, у вільний від роботи час проводжу вдома за вишивкою бісером. Адже це приємне хобі вимагає певного терпіння та водночас допомагає відпочити»,- додала Альона Осадчук.

Вона жодного дня не пожалкувала про зміну професії вчительки іноземної мови на «викладача» у погонах. Вона радить усім не боятися робити кардинальні рішення та змінювати щось у своєму житті, навіть якщо це стосується професії.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Керницька


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux