Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Довіра громадян – це найвищий критерій оцінки моєї роботи», - майор поліції Олександр Яременко
Опубліковано 15 травня 2021 року о 12:20

Старший дільничний офіцер поліції забезпечує порядок на ввіреній йому території протягом двадцяти років. Місцеві мешканці завжди звертаються до поліцейського за допомогою, адже знають, що він допоможе в будь-якій ситуації.

Олександр Яременко розпочав кар’єру правоохоронця у 1998 році. Молодий курсант Київського інституту внутрішніх справ планував бути дільничним інспектором міліції. Однак після закінчення вишу розпочав службу в Державному департаменті з питань виконання покарань.

За пів року роботи у відділенні соціально-психологічної служби правоохоронець зрозумів, що хоче працювати з громадськістю та охороняти публічну безпеку і порядок, а тому змінив місце роботи. Відтоді Олександр працює на тій самій території обслуговування, з якої почав службу 20 років тому.

«На ввіреній мені території проживає близько 21 тисячі громадян. Кожного дня слідкую, аби мешканці району дотримувалися законності та правопорядку. Маючи напрацьований досвід, знаю, як знайти підхід до кожної людини. Адже до мене може звернутися кожний мешканець мікрорайону з певними питаннями або проблемами. Вважаю, що найвищою оцінкою моєї роботи є довіра громадян, яким завжди готовий прийти на допомогу», - розповів Олександр Яременко.

Старший дільничний офіцер Святошинського управління поліції допомагає місцевим мешканцям вирішувати не лише соціально-побутові та сімейні проблеми. За роки служби майор поліції розкрив не один десяток тяжких злочинів, за що заслужив повагу від людей і колег. Серед сотень розкритих кримінальних правопорушень – крадіжки, грабежі, хуліганства, а також злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків та боєприпасів.

Олександр Яременко гідний наставник не тільки на роботі, а й вдома. Сашко – 13-річний  син дільничного, надихнувшись прикладом батька, теж мріє стати поліцейським. Тому свій вільний час поліцейський намагається проводити із сім’єю або на природі. Також правоохоронець знаходить час і для улюблених хоббі – риболовлі та підводного полювання.

Відділ комунікації поліції Києва

Тетяна Мельник


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux