Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Дільничні офіцери поліції затримали молодиків за розповсюдження наркотиків на території Святошинського району столиці
Опубліковано 07 лютого 2022 року о 14:20

Зловмисники працювали на один із телеграм-каналів та маскували «товар» під каміння. Слідчі вилучили пакунки з, ймовірно, солями PVP, амфетаміном, канабісом, марками, та повідомили фігурантам про підозру. Їм загрожує до десяти років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.

Відпрацьовуючи територію Святошинського району Києва, дільничні офіцери поліції на території лісопаркової зони зупинили двох хлопців, які підозріло себе поводили та помітно нервували. Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у них пакунки з наркотичними речовинами. Для документування події на місце прибула слідчо-оперативна група.

У одного із фігурантів слідчі вилучили 23 пакетики з наркотичними та психотропними речовинами, схожими на амфетамін та солі PVP. А у його спільника правоохоронці вилучили 27 пакетиків з аналогічним вмістом. Також поліцейські вилучили ще п’ять так званих «закладок», які зловмисники встигли розкласти. Товар та замовлення молодики отримували в інтернет-магазині та маскували його під каміння.

Під час невідкладного обшуку в орендованій квартирі затриманих правоохоронці виявили ще 43 пакетики з наркотичним вмістом, ймовірно, канабісом, марками, солями та амфетаміном, а також пакетики для фасування і ваги.

Уродженця Кіровоградської області, 1998 року народження, та його спільника, уродженця Запорізької області, 1997 року народження, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Усі заборонені речовини вилучено та направлено на проведення відповідних експертиз. 

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин групою осіб. За погодженням із Святошинською окружною прокуратурою фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Суд обрав подільникам запобіжний захід – тримання під вартою. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

Тетяна Мельник


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux