Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Бути поліцейським - це покликання», - старший лейтенант поліції Дмитро Коломієць
Опубліковано 18 червня 2021 року о 10:15

Протягом трьох років поліцейський щоденно докладає усіх зусиль, аби допомогти мешканцям у вирішенні будь-яких питань. За сумлінне виконання обов’язків правоохоронець отримав керівну посаду та ще з більшим натхненням готовий забезпечувати публічний порядок та безпеку громадян.

Ще з дитинства Дмитро Коломієць мріяв бути правоохоронцем. Він згадує, як бігав із іграшковим пістолетом та поліцейським автомобілем,уявляючи себе у ролі справжнього захисника родини чи друзів:

«Обираючи майбутню професію, ні хвилини не вагався. Символічно навіть те, що наказ про призначення на посаду в поліції отримав саме 4 липня – в день, коли відзначаємо День Національної поліції України. Це вкотре мене переконало, що бути поліцейським – це покликання».

Свій шлях старший лейтенант поліції розпочав на посаді дільничного офіцера Солом’янського управління поліції, який постійно намагався вдосконалювати навички й вміння на різних тренінгах і курсах.

Поліцейський не перестає захоплюватись своєю роботою та, незважаючи на втому чи складнощі, щиро радіє, якщо зміг показати гарний результат роботи. Дмитро полюбляє розповідати про цікаві випадки під час служби та найбільше згадує виклик на вбивство на проспекті Відрадному:

«Мене відправили робити поквартирний обхід, і я потрапив до оселі правопорушника, який намагався випрати речі від крові. Мені довелось якомога швидше передати інформацію колегам, які у подальшому оперативно його затримали. У такі моменти усвідомлюєш важливість кожного напрямку роботи: чи то дільничного, чи то оперативника, оскільки не знаєш, коли і від кого може залежати хід розкриття злочину».

За високі показники та сумлінне ставлення до роботи 26-річного поліцейського призначили тимчасово виконуючим обов’язки заступника начальника сектору дільничних офіцерів поліції відділу поліції №1 Солом’янського управління поліції. Попри невеликий досвід роботи,  хлопець впевнений, що зможе надихнути колег щохвилини бути рішучими та готовими надати допомогу тим, хто її потребує:

«Переконаний, що кожен поліцейський повинен керуватись гаслом  «Служити та захищати» та дотримуватись законності при виконанні службових обов’язків. Лише при відданому ставленні до своєї роботи ми зможемо допомогти мешканцям території обслуговування з вирішенням їх проблем чи прохань».

Поза роботою Дмитро Коломієць полюбляє займатись активними видами спорту, а саме грати у футбол і волейбол. При цьому, правоохоронець постійно грає у футбольній команді районного управління, захищаючи честь підрозділу.

Відділ комунікації поліції Києва
Олена Мошко


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux