Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Андрій Крищенко: «Ми цінуємо кожну співробітницю за професійні якості, методи роботи і бажання змінювати поліцію»
Опубліковано 10 жовтня 2018 року о 18:33

Вчора в рамках проекту Координатора проектів ОБСЄ в Україні відбувся форум «Гендерна політика МВС: рівні можливості кожному». До заходу долучилися і представниці поліції Києва: помічник начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві Ольга Юськевич та начальник відділу соціально-гуманітарної роботи управління кадрового забезпечення Юлія Олексієнко.

«З досвіду можу сказати, що проблем за гендерним принципом у поліції Києва у мене ніколи не виникало. Адже, незважаючи на те, яку посаду ти займаєш, головним критерієм оцінки є професіоналізм: якщо працівник якісно виконує свою роботу – жодних непорозумінь у нього не виникатиме», - переконана Юлія Олексієнко.

Своєю чергою Ольга Юськевич  під час обговорення питання щодо поділу посад у правооохоронних органах на «чоловічі» та «жіночі», відзначила, що нині існує чимало способів реалізації жінок у безпековому секторі:

«Одним зі способів заявити про себе є вступ і активна позиція в громадській організації «Українська асоціація представниць правоохоронних органів». Це платформа, яка об’єднує ініціативних та активних жінок, які працюють на різних посадах у різних службах, платформа, яка надає можливість професійно  зростати та переймати досвід жінок-лідерів із правоохоронних органів інших держав».

За словами помічниці начальника поліції Києва, головне при досягненні поставлених цілей – вірити в себе і, незважаючи на будь-які труднощі, рухатися вперед.

«У поліції Києва для жінок створені всі умови для успішного проходження служби. Про це свідчить і той факт, що чимало жінок обіймають керівні посади у різних службах і відповідають за важливі ділянки: чи то в слідстві, чи в кадровій роботі, чи в організації служби чи в комунікаційній сфері. І ми насамперед цінуємо кожну співробітницю за професійні якості, методи роботи і бажання змінювати поліцію», - підсумовуючи роботу форуму, наголосив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Відділ комунікації поліції Києва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux