Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Андрій Крищенко: «Київські поліцейські розпочали курси кризових перемовників»
Опубліковано 05 грудня 2020 року о 12:20

Така необхідність виникла після сотень повідомлень про замінування та самогубства, а також збільшення випадків захоплення заручників. Тож на базі тренінгового центру поліції Києва стартував перший тренінг для поліцейських, які виявили бажання стати фахівцями у кризових перемовинах.

Керівник столичного главку поліції взяв участь у відкритті курсу для поліцейських та наголосив на важливості цього напрямку у роботі правоохоронців:

«За цей рік сталося багато небезпечних ситуацій у різних містах України, почастішали виклики про захоплення заручників та замінування. Тому ми врахували всі аспекти діяльності та практичний досвід інших країн і вирішили створити групу перемовників у кризових ситуаціях. Це потрібно для того, аби максимально професійно діяти для мирного вирішення   ситуацій».

До проведення занять залучені професійний перемовник столичної поліції Вадим Рахліс, фахівець із медіації Андрій Бігдан, режисер Сергій Тихонов. Фахівці проводять заняття з поліцейськими та готують їх до можливих переговорів з особами, котрі погрожують життю і здоров’ю людей або ж хочуть завдати шкоди собі.

«Ми впевнені, що курси є необхідними та корисними у поліцейській роботі. Аби мінімізувати ризик загострення небезпеки для людей, на виклик буде залучатись група кризових перемовників», - додала тимчасово виконувач обов’язків начальника управління кадрового забезпечення поліції Києва Вікторія Азарова.

Наразі, курс проходять 15 правоохоронців. Це працівники різних структурних підрозділів, які виявили бажання та були відібрані керівниками  для проходження навчання за своїми особистими якостями та професійними навичками. Курс триватиме 3 місяця та буле складатися із 6 модулів, які передбачають теоретичний та практичний блоки, а також увагу звертатимуть на обов’язкове самостійне відпрацювання навичок перемовників.

Для отримання детальної інформації щодо запису та проходження курсу, звертайтесь у відділ психологічного забезпечення поліції Києва, а також за телефонами: (044) 256 05 30, (098) 888 78 40.

Відділ комунікації поліції Києва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux