Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Столичні оперативники розшукують зловмисника, який за викраденими документами оформив позику на гроші
Опубліковано 09 серпня 2018 року о 16:47

У киянина викрали з квартири речі та документи. А згодом дві фінансові установи звернулися до потерпілого щодо заборгованості за кредитами, оформленими на його паспорт. Розслідується кримінальне провадження.

Подія сталася у Святошинському районі столиці на вулиці Корольова. До поліції звернувся 38-річний чоловік та повідомив, що з його квартири невідомі викрали речі, техніку та документи. Слідчо-оперативна група, яка прибула за вказаною адресою, провела огляд місця події, вилучила речові докази, опитала сусідів та власника помешкання.

У квартирі проживали два двоюрідні брати. За їх розповіддю слідчим,  один з них  напередодні дорогою додому познайомився з чоловіком, запросив його у гості, та вони деякий час випивали. Як новий знайомий пішов, мешканці квартири не побачили - заснули. А вранці брати виявили відсутність речей та документів.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів щодо затримання зловмисника.

Нещодавно один із братів звернувся до поліції із повідомленням, що фінансові установи вимагають від нього погашення кредитів (7000 та 1000 гривень), які він не оформляв. Вже встановлено, що зловмисник скористався викраденим паспортом, але змінив у документі фотографію.

За цим фактом правоохоронці Київської області внесли відомості до Єдиного  реєстру досудових розслідувань ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліція звертається до громадян із проханням бути  уважними при оформленні кредитів, позик, інших договорів, оскільки зловмисники можуть використовувати викрадені документи на ім’я «Чубаров Дмитро Михайлович, ТТ 1842832» та «Кобзєв Віталій Олегович, ЕТ 252602». Якщо у вас є інформація, яка допоможе розкрити цей злочин, просимо повідомити її працівникам Святошинського управління поліції за номерами телефонів: (044) 424-03-41, 102, чи звернутися за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 109.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Коломійчук


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux