Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Поліцейські Києва затримали чоловіка за вбивство орендодавця квартири», - начальник Солом‘янського управління поліції Іван Жук
Опубліковано 17 червня 2022 року о 09:00

Через виселення з помешкання зловмисник схопив ніж та чотири рази вдарив потерпілого в живіт та груди. Далі фігурант оселився у вінничанки, яку теж намагався вбити. Тепер йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

14 травня поточного року до чергової частини Солом’янського управління поліції від 35–річного киянина надійшло повідомлення про те, що він тривалий час не може зв’язатись зі своїм батьком. Працівники поліції зареєстрували дану подію та виїхали за місцем проживання родича на вулицю Генерала Воробйова, де на балконі квартири виявили тіло чоловіка із колото-різаними ранами живота та грудей.

Як розповів начальник Солом’янського управління поліції Іван Жук, поліцейські провели комплекс слідчих та оперативно-розшукових заходів і встановили, що до скоєння злочину може бути причетний колишній співмешканець померлого, із яким постійно виникали конфлікти через спільне проживання:

«Ми з’ясували, що власник помешкання був невдоволений тим, що орендар постійно перебуває в оселі у стані алкогольного сп’яніння, тож вирішив виселити чоловіка. В чергову таку сварку зловмисник схопив ніж та чотири рази вдарив 60-річного потерпілого в живіт і груди, після чого втік, а речовий доказ викинув у річку».

На момент виявлення тіла загиблого чоловіка, правопорушник перебував у ізоляторі тимчасового тримання у Вінницькій області за скоєння замаху на вбивство жінки, у якої він проживав після втечі. Окрім цього, 61-річний уродженець Кіровоградщини притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення ножових поранень своєму знайомому взимку минулого року на території Солом’янського району.

«На даний час за погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою ми повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – це умисне вбивство. Чоловіку загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі», - зазначив полковник поліції.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux