Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція затримала групу осіб за вчинення хуліганських дій на столичному Печерську (ОНОВЛЕНО)
Опубліковано 02 листопада 2018 року о 09:15

Під час інциденту постраждало двоє правоохоронців. Зараз лікарі їм надають медичну допомогу. Всіх учасників доставили до Печерського управління поліції для з’ясування обставин події.

Під час несення служби на вулиці Генерала Алмазова правоохоронці виявили групу молодих людей, які при собі мали балаклави, кийки та піротехнічні вироби. Вони намагалися встановити палатки, а на зауваження правоохоронців почали кидати піротехнічні вироби.

У результаті інциденту постраждало двоє правоохоронців, лікарі надають їм медичну допомогу. На місці для документування події та вилучення речових доказів працює слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Всіх учасників, а це – близько 40 осіб, серед яких є неповнолітні, доставили до Печерського управління поліції. Правоохоронці встановлюють їх анкетні дані та відбирають пояснення.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Вирішується питання щодо правової кваліфікації.

ОНОВЛЕНО

Загалом до Печерського управління поліції доставили 46 осіб, з яких 14 –неповнолітні. Правоохоронці встановили їх анкетні дані та відібрали пояснення. На частину із них склали адміністративні протоколи за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. У зв’язку з тим, що частина учасників є неповнолітніми, до управління поліції були запрошені їх батьки та законні представники.  Працівники ювенальної превенції провели з ними профілактичні бесіди та роз’яснили про кримінальну та адміністративну відповідальність.

Окрім того, під час поверхневого огляду у двох доставлених виявили ніж, газові балончики та петарду.

Слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Двох осіб затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Києва

Оксана Тищенко


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux