Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Київські правоохоронці викрили чотирьох осіб за розповсюдження наркотиків через інтернет-магазини
Опубліковано 23 вересня 2021 року о 16:35

Фігуранти збували заборонені засоби та психотропні речовини на всій території України. Прибуток за місяць складав близько 500 000 гривень. За скоєне їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У ході реалізації оперативної інформації, слідчі Солом’янського управління поліції спільно з оперативниками столичного управління боротьби з наркозлочинністю, під процесуальним керівництвом місцевої окружної прокуратури та за підтримки бійців полку поліції особливого призначення № 1 викрили чотирьох осіб, що займались збутом наркотиків та психотропів у всіх регіонах держави.

Як розповів начальник Солом’янського управління поліції Іван Жук, правоохоронці провели санкціоновані обшуки у помешканнях порушників:

«Зловмисниками виявились троє чоловіків віком від 22-х до 41-го років та 46-річна жінка. Правопорушники через спеціально створені інтернет-магазини щомісячно збували близько десяти кілограмів речовини, схожої на амфетамін, канабіс, солі PVP, пігулки екстазі, кокаїн, «кекси» із нарковмісною начинкою та розповсюджували через сервіс регулярних перевезень. Гроші фігуранти отримували за допомогою системи електронних переводів на онлайн-гаманці. Їх прибуток за місяць складав близько півмільйона гривень».

Під час обшуку правоохоронці вилучили наркотичні речовини, сума яких, за цінами «чорного» ринку, становить понад 700 000 гривень. Окрім того, вилучено ножі та зброю, яку направлено на експертні дослідження.

«Відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. За процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури фігурантам готується повідомлення про підозру та клопотання до суду щодо обрання  запобіжних заходів. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Окрім того, ми встановлюємо інших учасників злочинної схеми».

Відділ комунікації поліції Києва

Марія Агапова

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux