Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Києві з шостого поверху випала дворічна дівчинка (ОНОВЛЕНО, ДОДАНО ВІДЕОКОМЕНТАР)
Опубліковано 18 квітня 2019 року о 14:55

Дитина отримала  тяжкі травми, її доставили в лікарню. На місці події працюють правоохоронці.

Подія трапилася сьогодні о 12:50 на вулиці Чорнобильській Святошинського району столиці. До поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що вони госпіталізували дівчинку, 2016 року народження, яка випала з шостого поверху. 

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, працівники ювенальної превенції та патрульні поліцейські.
За попередньою інформацією, багатодітна матір, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, спала.  У цей момент дівчинка вилізла на підвіконня балкону та зірвалась вниз. Дитина впала на прибудинкові насадження, завдяки чому вижила. Зараз їй надають необхідну допомогу у лікарні, куди її доставили із тяжкими травмами.

Крім того, встановлено, що після падіння дівчинки її 4-річна сестричка теж намагалася вилізти на підвіконня балкону. У цей час люди, які проводили ремонтні роботи, помітили дитину біля вікна та почали кричати: дівчинка злякалася і повернулася у кімнату.

Зараз правоохоронці спілкуються з матір’ю та перевіряють, з ким та в яких умовах проживають діти.

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Поліція Києва закликає батьків не залишати дітей без нагляду у кімнаті з відчиненими вікнами, адже дотримання елементарних правил дозволить уникнути трагедії.

 

ОНОВЛЕНО: 

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне  провадження за ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. 

Як розповіла начальник відділу ювенальної превенції Оксана Поплавська, співробітники служби у справах дітей вилучили у жінки четверо малолітніх дітей:

«Зараз вирішується питання щодо позбавлення місцевої мешканки батьківських прав. Матері дітей загрожує до п’яти років обмеження волі або позбавлення волі на той самий термін».

Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux