Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Столичні спецпризначенці пройшли курс навчань щодо забезпечення правопорядку за скандинавською моделлю
Опубліковано 02 лютого 2019 року о 10:36

Після перевірки навичок, отриманих під час 48-годинних занять,  начальник поліції Києва Андрій Крищенко вручив працівникам полку поліції особливого призначення №2 відповідні сертифікати.

Керівник столичних поліцейських привітав колег із закінченням курсів, а також подякував начальнику Північного Київського територіального управління Національної гвардії України Миколі Миколенку за наданий майданчик, де відбувалася практична частина занять.

«Наші поліцейські постійно підвищують кваліфікацію, але теоретичні знання потрібно закріплювати на практиці. Унікальність нинішніх курсів у тому, що їх проводили сертифіковані тренери з числа особового складу полку поліції особливого призначення №1. Тобто поліцейські навчають поліцейських, що є гарним прикладом того, що навчання йдуть на користь і співробітникам, і державі», - підкреслив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

У навчаннях взяли участь 32 працівники підрозділу - ті поліцейські, які безпосередньо залучаються до забезпечення правопорядку під час масових заходів.

За словами командира полку поліції особливого призначення №2 Михайла Павлушка, курс складався з 48 навчальних годин, із яких 26 годин приділили отриманню теоретичних знань на базі підрозділу, а 22 години – це час, відведений для набуття практичних навичок на базі військової частини у Київській області:

«Особовий склад проходив курс короткострокового підвищення кваліфікації із забезпечення публічної безпеки та порядку під час проведення мирних зібрань, відповідно до скандинавської моделі, концепція якої зосереджена на превентивній комунікації. Також під час курсу поліцейські освоювали техніки затримання правопорушників, їх посадки і висадки з транспортного засобу, тактичного шикування, супроводу та розвивали навики, які зможуть успішно застосовувати під час службової діяльності».

Після фінальних показових виступів генерал поліції третього рангу Андрій Крищенко відзначив високий рівень підготовки правоохоронців та вручив сертифікати, а командир полку відзначив кращих бійців подяками.

Окрім того, сертифікати отримали усі співробітники превентивної комунікації, які також пройшли курс теоретичних та практичних семінарів та пліч-о-пліч нестимуть службу зі спецпризначенцями.

Відділ комунікації поліції Києва

Алла Борових

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux