Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Столичні оперативники затримали трьох молодиків за підпал автомобіля у Печерському районі
Опубліковано 14 лютого 2022 року о 13:45

Менш як за добу правоохоронці виявили зловмисників у Черкасах. Наразі фігурантам повідомлено про підозру за умисне знищення або пошкодження майна, за що їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на  вулиці Велика Васильківська горить автомобіль. За вказаною адресою негайно виїхала бригада ДСНС та слідчо-оперативна група районного управління поліції.

Як повідомив заступник начальника - начальник кримінальної поліції Печерського управління поліції Максим Письменний, рятувальники загасили пожежу, а поліцейські провели огляд місця події:

«Оперативники вилучили записи з камер відеоспостереження, після вивчення яких було встановлено, що єдиною ймовірною причиною пожежі був підпал автомобіля. Також з’ясовано, що до скоєння злочину причетні троє осіб, які розподілили між собою ролі. Камери зафіксували, як двоє з них облили автівку легкозаймистою речовиною і підпалили, а після втекли з місця події разом із третім спільником, який слідкував, щоб їх дії ніхто не помітив. Внаслідок загорання пошкоджено салон та моторний відсік автомобіля».

У ході оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку столичного главку та Печерського управління поліції встановили маршрут руху зловмисників та менш як за добу затримали їх.

«Завдяки злагодженій роботі спільно з оперативниками поліції Черкаської області ми затримали зловмисників у місті Черкаси. Фігурантами виявились жителі Кривого Рогу, 2000 року народження, а також двоє неповнолітніх, 2004 та 2005 років народження. Їх затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», - розповів Максим Письменний.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна. За погодженням із Печерською окружною прокуратурою затриманим повідомлено про підозру у скоєнні цього злочину та слідчі подали клопотання до суду щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Відділ комунікації поліції Києва

Оксана Тищенко


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux