Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Київські розшуківці затримали чоловіка, який переховувався від покарання за скоєння крадіжки
Опубліковано 30 липня 2022 року о 11:00

За вчинений злочин суд засудив зловмисника до чотирьох років та одного місяця позбавлення волі. Крім того, слідчі підозрюють фігуранта у скоєнні ще одного епізоду злочину. Наразі чоловік перебуває у слідчому ізоляторі.

Співробітники відділу карного розшуку Деснянського управління поліції встановили місцезнаходження киянина, який з червня цього року переховувався від відбування покарання за крадіжку велосипеда. Правоохоронці затримали чоловіка на Троєщині.

Так, у квітні 2021 року до поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що невідомий викрав двоколісний транспортний засіб з загального коридору багатоповерхівки на вулиці Оноре де Бальзака. У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу, причетну до скоєння злочину.

Як розповіла начальниця сектору розшуку злочинців і зниклих громадян відділу кримінальної поліції Деснянського управління поліції Юлія Тимчук, поліцейські встановили та затримали фігуранта:

«Зловмисник викрав велосипед, який згодом здав у ломбард за 2 600 гривень. Ми повідомили затриманому, 1992 року народження, про підозру у скоєнні злочину за частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України -  крадіжка. Відомо, що затриманий вже чотири рази притягувався до кримінальної відповідальності за майнові та наркозлочини і мав непогашену судимість».

У травні цього року Деснянський районний суд засудив киянина за вчинений злочин. Після поданої апеляції раніше судимому чоловіку суд визначив міру покарання у вигляді позбавлення волі до чотирьох років та одного місяці. Однак, мешканець Деснянського району столиці переховувався від відбування покарання, через що був оголошений у розшук правоохоронцями.

«Крім того, у липні обвинувачений вчинив крадіжку електричного самоката з під’їзду багатоповерхівки на проспекті Маяковського. За скоєне слідчі за погодженням з Деснянською окружною прокуратурою міста Києва повідомили йому про підозру. На виконання розпорядження суду оперативники територіального управління поліції затримали зловмисника та доставили до слідчого ізолятора», - додала Юлія Тимчук.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux