Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Столичні поліцейські встановлюють обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Деснянському районі (ОНОВЛЕНО)
Опубліковано 15 березня 2021 року о 08:36

Перебуваючи напідпитку керманич позашляховика скоїв зіткнення з іншим авто, внаслідок чого водій та пасажирка легковика загинули на місці. Винуватця поліцейські затримали та розпочали досудове розслідування.

Вночі до столичної поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із загиблими на перехресті проспекту Шухевича та бульвару Перова, що у Деснянському районі столиці. За вказаною адресою оперативний черговий негайно направив слідчо-оперативну групу Головного управління поліції з розслідування ДТП, екіпажі патрульної поліції та лікарів.

Попередньо поліцейські встановили, що водій автомобіля «Тойота», рухаючись по проїжджій частині не впорався з керуванням та зіткнувся із автомобілем «Шкода», який зупинився на перехресті на червоний сигнал світлофора. Внаслідок автопригоди водій легковика, 1979 року народження та пасажирка померли на місці пригоди.

Прилад драгер показав, що керманич позашляховика, 1992 року народження був під впливом алкоголю. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчими столичного главку розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, особами що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п'яти до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці проводять усі необхідні слідчі дії аби встановити обставини та причини цієї трагічної події.

ОНОВЛЕНО

Слідчим управлінням столичного главку поліції повідомлено про підозру водію автомобіля "Тойота" у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286  (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, особами що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі підготовлено та вручено клопотання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux