Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Києві керівництво відзначило кращих дільничних офіцерів поліції
Опубліковано 23 червня 2019 року о 15:30

З нагоди професійного свята дільничні отримали відомчі нагороди та відзнаки, а також їм вручили ключі від нових службових автомобілів.

Сьогодні у столичному главку відбулися урочисті заходи з нагоди святкування дня дільничного за участю першого заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового, Голови Національної поліції України Сергія Князєва, начальника Головного управління Національної поліції у м. Києва Андрія Крищенка та керівництва Національної гвардії України.

На початку перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий привітав дільничних офіцерів поліції зі святом, подякував їм за гідну службу і побажав професійного виконання службових обов’язків.

У свою чергу Голова Національної поліції Сергій Князєв зазначив, що найбільший колектив дільничних офіцерів України знаходиться у столиці, тож саме вони отримали новий службовий транспорт.

«Національна поліція запровадила новий проект – поліцейський офіцер громади, оскільки найбільший запит суспільства тепер направлений саме на вас. Адже суть роботи дільничного – це і захист громадян, і охорона публічної безпеки та порядку, а також ви є таємним помічником кримінальної поліції», – додав Сергій Князєв.

За словами начальника столичного главку Андрія Крищенка, дільничний на ряду з патрульними є обличчям нової поліції, яка реформується:

«Саме ви, в першу чергу, реагуєте не тільки на вуличні правопорушення, але й на сімейні насильства. Тому ми надаватимемо вам усі можливості, щоб усі проблеми ви вирішували самостійно, на місці, при виїзді на такі виклики. Вже з початку наступного року вступить в силу кримінальний проступок і ви зможете проводити першочергові слідчі дії по нетяжких злочинах. З нагоди свята я бажаю вам, щоби ви створювали безпеку на своїх територіях та люди вам довіряли», – наголосив Андрій Крищенко.

Наприкінці заходу керівництво поліції та національної гвардії відзначило кращих 55 дільничних офіцерів столиці відзнаками, цінними подарунками і подяками. А також вручило їм ключі від автомобілів, на яких вони будуть нести службу на своїй території обслуговування.

Відділ комунікації поліції Києва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux