Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Разом служити та захищати», - девіз сім’ї столичних поліцейських Юрченків
Опубліковано 14 січня 2022 року о 10:15

Олександр працює старшим слідчим, а Леся - старший інспектор сектору інформаційної підтримки Шевченківського управління поліції. Подружжя розповідає про шлях по життю та у роботі.

І в Олександра, і в Лесі напружені робочі будні, сповнені тривог один за одного. Однак, вони добре знають специфіку роботи поліцейських, виконують спільну справу професійно та відповідально і це не стає на заваді щасливому подружньому життю.

«Я вважаю, що мені щастить на людей, які мене оточують. На службі познайомилася з чоловіком та народила сина. Коли вийшла з декрету продовжую працювати у секторі інформаційної підтримки. Моя щоденна робота пов’язана з реєстрацією та обліком документів первинного обліку кримінальних правопорушень та проступків, а також осіб, що їх вчинили, проведення звірок з органами досудового розслідування та дізнання»,- розповідає Олеся Юрченко.

Обоє правоохоронців закінчили навчання в Національній академії внутрішніх справ та розпочали кар’єру в одному із столичних управлінь поліції, де і познайомились. Вони різні за темпераментом, але гармонійно доповнюють один одного.

«Я працюю в слідчому підрозділі Шевченківського управління поліції з 2013 року. Мій напрямок роботи - розслідування злочинів у сфері транспорту. Без винятку, у кожній професії є свої нюанси, тому потрібно бути готовим до різних ситуацій. Особисто я вважаю, що не помилився із вибором професії. Робота у слідчому підрозділі цікава, а кожне кримінальне провадження – це начебто ребус, який треба правильно розгадати. За вісім років на посаді слідчого скерував до суду понад 250 кримінальних проваджень», - каже старший слідчий Олександр Юрченко.

У сім'ї Юрченків є багато сімейних традицій, але найголовніша - вони все роблять разом.  Вільний час Олександр і Леся присвячують сім’ї та сину. Адже саме зараз у нього надзвичайно цікавий вік – він тільки пізнає світ, складає власне враження про все, що його оточує.

 «Моя сім'я - мій оберіг, заради якої я хочу досягати нових вершин і вдячний, що близькі завжди поряд. І одне з моїх досягнень це те, що я поліцейський. Завдяки роботі у правоохоронних органах я знайшов кохання, свою дружину, яка подарувала мені сина. Трирічному малому дуже до вподоби поліцейська форма, може і він захоче стати правоохоронцем, а ми з дружиною лише підтримаємо його вибір», - додав капітан поліції Олександр Юрченко.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux