Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Правоохоронці встановлюють обставини бійки зі стріляниною біля ринку у столиці (ОНОВЛЕНО)
Опубліковано 15 серпня 2018 року о 11:46

За попередньою інформацією, учасники конфлікту застосували зброю. На цей час повідомлень про поранених не надходило. На місці працюють патрульні та слідчо-оперативна група.
О 10:40 у чергову частину надійшло повідомлення про бійку між чоловіками, при цьому учасники стріляли з невідомої зброї.


Правоохоронці прибули на місце події, де виявили трьох чоловіків зі слідами побоїв. Аби встановити обставини бійки, поліцейські  проводять огляд, спілкуються із очевидцями та встановлюють наявність камер відеонагляду.


За словами свідків, зловмисники зникли з місця події білим мікроавтобусом «Мерседес» і двома сріблястими автомобілями «БМВ» і «Тойота» на іноземній реєстрації. У Києві введено план «перехоплення»,  на розшук транспортних засобів орієнтовані всі поліцейські наряди.

ОНОВЛЕНО на 12:10
У чергову частину надійшло повідомлення зі служби 103 про госпіталізацію із місця бійки зі стріляниною двох чоловіків: в одного - дотикове поранення в ліве стегно, в іншого – в ноги і живіт.


Вирішується питання щодо відкриття за фактом події кримінального провадження.

ОНОВЛЕНО на 12:45
Неподалік від Гідропарку поліцейські зупинили білий мікроавтобус «Мерседес», яким із місця події втекли зловмисники. У результаті затримано двох осіб, яких доставляють в управління поліції для встановлення обставин події.

ОНОВЛЕНО на 15:20
З місця події вилучили гільзи, їх відправлять на експертизу. За попереднім висновком експерта,  стріляли з травматичної зброї.  
Окрім того, на місці конфлікту виявили автомобіль «БМВ», який, за поліцейськими базами, перебуває в розшуку як викрадений в Обухові. У мікроавтобусі «Мерседес», який затримали біля Гідропарку, вилучили димову шашку та бронежилет.
На цей час до поліції ніхто з учасників конфлікту із заявами про вчинення злочину не звертався, а молодики, яких затримали поліцейські, заперечують свою причетність до подій біля ринку.
Зважаючи на всю зібрану інформацію, правоохоронці зробили висновок, що зустріч була заздалегідь спланована, і активні учасники конфлікту - знайомі між собою.
За фактом бійки зі стріляниною слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють учасників та причини конфлікту.

Відділ комунікації поліції Києва

 

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux